Innhold fra annonsør

Norges største reiselivsmesse TravelXpo går av stabelen på Telenor Arena 14.-16. januar 2022. Arne Hjeltnes er med og skaper innhold og engasjement. Han gleder seg til å treffe bransjefolk igjen.

Arne Hjeltnes gleder seg

Mat- og reiseentusiast Arne Hjeltnes gleder seg til TravelXpo, Norges største reiselivsmesse på Telenor Arena 14.-16. januar 2022. Arne er en viktig del av teamet som jobber med å skape inspirerende innhold for både utstillere og publikum.

- TravelXpo blir siste del av Travel Week 2022, hvor både Innovasjon Norge, Travel News med Grand Travel Award, TravelMatch og Utforsk Verden er med, forteller Hjeltnes entusiastisk.

Fredag 14. januar er satt av til bransjen. Arne fortsetter:

- Da samler vi reiselivsbransjen til interessante foredrag med en rekke profilerte personligheter innen norsk reiseliv. Som konferansier, vil Arne lose deltakerne gjennom en innholdsrik og morsom dag.

Mange nordmenn gleder seg til å utforske Norge - også neste år.

Det blir både faglig påfyll og muligheter for å knytte viktige bransjekontakter. Sammen med flere utstillere, åpner konseptet «Smaken av Norge», hvor alle deltakere får oppleve smaksprøver på norske spesialiteter.

Publikumsmesse

Lørdag 15. og søndag 16. januar vil reiselystne besøkende oppleve spennende utstillere, foredrag, underholdning, smaksprøver og flere interaktive aktiviteter. Arne oppfordrer alle som jobber innen reiselivet til å kontakte TravelXpo for å bli utstiller.

For dem som drømmer om utenlandsreiser, venter spennende destinasjoner i 2022.

- Det er mye oppdemmet reiselyst i befolkningen, sier Arne.

Mange reiser har vært utsatt gjennom lang tid, og folk gleder seg til å planlegge både Norges-ferie, weekendturer og reiser til eksotiske destinasjoner.

- På reiselivsmessen TravelXpo kan de hente inspirasjon, og da gjelder det å være der for å vise frem hva du har å tilby, oppfordrer Arne.

Utforsk Verden - en del av TravelXpo

Fra 2022 er også Utforsk Verden en del av TravelXpo.

- Etter å ha arrangert Utforsk Verden som en egen messe tidligere år, ser vi nå frem til å samarbeide med TravelXpo, sier Arne Sundt-Bjerck i Utforsk Verden.

Sammen inviterer vi til en innholdsrik messe med dyktige reiselivsrådgivere og mange spennende seminarer.

Vil du melde deg på bransjedagen og/eller bli utstiller, se TravelXpo.

Powered by Labrador CMS