Coffee Brewer Hotell 1

Lanserer Coffee Brewer for horecamarkedet

Nylig signerte Nordic Coffee & Tea Company avtale om enedistribusjon for horecamarkedet i Norge for Coffee Brewer. Konseptet er enkelt: Det eneste du trenger for å komme i gang er kokt vann. Åpne posen med Coffee Brewer, hell på varmt vann, vent noen minutter og nyt to kopper fersk, nykvernet spesialkaffe eller utsøkt te.

Publisert

Nordic Coffee & Tea Company har tro på Coffee Brewer-konseptet i det norske horecamarkedet, for eksempel på hotellrom.

– Vi vil promotere Coffee Brewer mot litt ulike segmenter I markedet, hvor blant annet hoteller står sentralt. Produsenten, Growers Cup i Danmark, har akkurat tegnet avtale med bl.a. Hilton-kjeden, som allerede er godt i gang med å benytte Coffee Brewer som nytt kaffe på rommet-konsept, melder Roy Oscarsen i Nordic Coffee & Tea Company.

Egnet for hoteller

Enkelt og greit med Coffee Brewer.

– For Norge sin del er vi allerede i kontakt med flere hoteller som har vist stor interesse for konseptet, og et par har allerede sagt at de synes dette er et så spennende alternativ til frysetørket kaffe at de vil i gang så snart som mulig. Vi vil i tillegg selge produktene gjennom kaffebarer og spesialforretninger samt båtutstyrsforretninger og nettbutikker slik at flere har muligheten til å nyte fersk spesialkaffe som et alternativ til halvlunken traktekaffe fra termos eller frysetørket kaffe, melder Oscarsen.

Tilbyr også ulike displayer

– Alle produkter vil være klare til levering i mai fra vårt lager, og vi vil selvsagt også kunne tilby ulike displays for salg i hotellresepsjoner og over disk i butikker og kaffebarer.

Siden det her er snakk om fersk spesialkaffe vil vi sammen med produsenten sørge for at lagerført kaffe er ferskest mulig, med hyppige leveranser. Vi vil også måle markedets respons på de ulike typene, og vil øke og justere utvalget fremover avhengig av etterspørsel og tilgang på nye produkter, sier Oscarsen.

Produktene

All kaffe og te i dette konseptet er direkte sporbar tilbake til produserende farm (Single Estate), og den leveres i flere utgaver, hvor Nordic Coffee & Tea Company starter med å lagerføre:

Colombia – en middels sterk kaffe med noter av sitrus og mandel. Brasil Ascarive – en kraftig kaffe med nyanser av nøtter og mørk sjokolade. Fairtrade. Bolivia Caranavi Valley – En kraftig kaffe med hint av marsipan i smaken. Fairtrade og økologisk. Guatemala – En ren og fruktig kaffe. Fairtrade og økologisk.Cool Mint – En storbladet urtete med bl.a. Mango og Sitrongress. Økologisk.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS