Hotelldirektør på Best Western Plus Oslo Airport, Henning Megrund.
Hotelldirektør på Best Western Plus Oslo Airport, Henning Megrund.

Åpner ny, topp moderne konferansesal

Best Western Plus Oslo Airport åpner ny konferansesal med topp moderne AV-teknologi.

Den nye konferansesalen på Best Western Plus Oslo Airport.
Den nye konferansesalen på Best Western Plus Oslo Airport.

Best Western Plus Oslo Airport styrker sitt konferansetilbud med en ny, moderne sal på 190 kvadratmeter. 

Den fleksible salen kan enkelt tilpasses ulike typer arrangementer – fra effektive dagsmøter og faglige foredrag til store konferanser og selskaper med opptil 220 deltakere. Med mulighet for å dele rommet i to, gir løsningen stor frihet for arrangører som ønsker skreddersydde opplevelser.

– Strategisk investering for fremtiden

– Dette er en strategisk investering for fremtiden. Vi ser økt etterspørsel etter moderne og fleksible møtefasiliteter, og den nye konferansesalen gjør oss enda bedre rustet til å møte behovene til både norske og internasjonale kunder, sier hotelldirektør på Best Western Plus Oslo Airport, Henning Megrund.

Brukervennlig kontrollsystem

Den nye konferansesalen har moderne teknisk utstyr som legger til rette for profesjonelle og sømløse arrangementer. En stor LED-skjerm sørger for tydelige og lyssterke bilder uansett lysforhold, og lydanlegget er tilpasset både tale og musikk i høy kvalitet.

Alt styres enkelt gjennom et brukervennlig kontrollsystem (Q-SYS), som også gir mulighet for fjernstyring og framtidige oppgraderinger. Salen er universelt utformet og har integrerte løsninger for høreapparater, slik at alle deltakere får en god opplevelse – uansett behov.

Matopplevelsen – en del av konferanseoppholdet

Hotellet har også stort søkelys på matopplevelsen som en viktig del av konferanseoppholdet. Konferansegjester kan velge blant varierte og smakfulle menyer med råvarer av høy kvalitet, og kjøkkenet tilpasser gjerne serveringen etter type arrangement og ønsker fra kundene.

– Med denne nye konferansesalen tilbyr vi en helhetlig møteopplevelse. Gjestene får topp moderne fasiliteter, fleksible løsninger, pålitelig teknikk – og ikke minst et godt mattilbud. Dette gjør oss til et attraktivt valg for både små og store arrangementer, sier markedssjef for BWH Hotels Norge, Aasta Johannessen.

Utvidelsen er en del av hotellets langsiktige satsing på å være et komplett konferansehotell, med høy komfort, personlig service og kort vei til terminalen på Oslo Lufthavn.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS