For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2250,-
(herav mva kr 250)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2250,-
(herav mva kr 250)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1800,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1800,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Hotelldirektør på Fretheim Hotel, Øivind Wigand, mesterbaker og bakerisjef Gro Holmen og teknisk leder Roy Viktor Ohnstad.
Hotelldirektør på Fretheim Hotel, Øivind Wigand, mesterbaker og bakerisjef Gro Holmen og teknisk leder Roy Viktor Ohnstad.

Løfter Flåm som reisemål med nytt bakeri

Reiselivsselskapet Norway’s best har åpnet et nytt bakeri i Flåm for å gi enda et nytt løft for det populære reisemålet i vest.

Powered by Labrador CMS