Bartender Tommy Gomez.
Bartender Tommy Gomez.

Tenk nytt – Pink «Different»

Tenk nytt. Smak noe nytt. Eksperimenter med helt nye drinkoppskrifter med Casillero del Diablo Rosé. Chilensk vin med djevelsk sjel, som er tøffere enn sitt rykte og passer til mer enn bare jålete og fisefin fingermat. Rosévin er faktisk mer enn en «kosevin for snille piker på terrassen».

Casillero del Diablo Rosé på boks tar opp kampen mot rosévinens uskyldige rykte. Pink Different! Shake it up med Pink Devil Negronish, skapt av Tommy Gomez – vår rocka cocktailmagiker og annerledes-tenker.

Bartender Tommy Gomez – originalen er verdt mer enn kopien

For å oppsummere kort – Tommy Gomez er ikke som alle andre. Han lager heller ikke drinker som alle andre. Han kjeder seg ihjel av det typiske. Han er ujålete og gir blanke i hva alle andre mener. Han er barsjef, restaurantsjef, skuespiller, musiker, modell og hobbybotaniker.

Gomez’ mantra er å overraske. Vekke livsgleden i folk. Få folk opp av sofaen. Ingen dag skal være lik og livet skal være gøy og nytes til du en gang dør! Altså, helt perfekt for Pink Different og Casillero del Diablo Rosé. Du har én jobb! Twist huet og lag drinker folk ikke glemmer med det første. Ok, sa Gomez! Let’s do this.

Pink Devil Negronish

Tommys Pink Devil Negronish er en dødsdigg drink, perfekt selv til fyren med skalle-tattiser og kinnskjegg. Børst støv av shakeren i baren og test ut! Serveres iskald i glovarm vårsol!

Ingredienser

8 cl Casillero del Diablo Rosé

2 cl Campari

2 cl Gin

2 cl sitronjuice

1 cl sukkerlake

1 most jordbær

1 most appelsinbåt

Eggehviten fra ett egg

Isbiter

Garnityr: appelsin og/eller jordbær

Fremgangsmåte: Bland most appelsin og jordbær i en shaker. Hell så i sitronjuice, sukkerlake, gin, Campari og Casillero del Diablo Rosé. Ha i eggehviten og shake sammen uten is. Fyll deretter shakeren full av is og shake igjen. Sil blandingen over i et passende coctailglass og pynt med appelsin eller jordbær.

Casillero del Diablo Rosé boks 2020

Land: Chile

Område: Itata Valley (77 %) og Central Valley (23 %)

Varenr.: 12877106 (Vinmonopolet)

Druer: Cinsault 77%, Syrah 10%, Carménère 10%, Garnacha 3%

Produksjonsmetode: Håndplukkede druer. Tradisjonell vinifikasjon i ståltanker

Alkohol: 12,5 %

Volum: 300 cl

Pris: 390 kroner (Vinmonopolet)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS