Konstantin Yordanov er ny F&B-manager på Clarion Hotel The Hub.
Konstantin Yordanov er ny F&B-manager på Clarion Hotel The Hub.

Ny F&B-manager skal lede 311 ansatte

Konstantin Yordanov er ny F&B-manager på Clarion Hotel The Hub i Oslo. I rollen blir han leder for 311 ansatte!

Clarion Hotel the Hub er en av semifinalistene i Oslo.
Clarion Hotel the Hub ligger sentralt i Oslo, og er et av landets største hoteller

Med over 20 års erfaring i hotell- og restaurantbransjen, bringer Yordanov med seg en solid kompetanse og en dokumentert suksesshistorie innen ledelse av store arrangementer, à la carte-restauranter og komplekse konferanseoperasjoner fra både Norge og Bulgaria.

Yordanov har tidligere arbeidet på Nord-Norges største hotell, Clarion Hotel The Edge, og siden 2018 på Norges største hotell, Clarion Hotel The Hub, i ulike roller – fra banketthovmester til sssisterende bankettmanager, og sist som “Front of House F&B Manager”.

Organisert og strukturert lederstil

Han har konsekvent vist sterkt lederskap, operasjonell dyktighet og lidenskap for teamutvikling. Som leder er Yordanov kjent for sin sympatiske, men også organiserte og strukturerte lederstil som gjør at han er god på planlegging, prioriteringer og samarbeid med andre.

Han har vist gode resultater år etter år, og i 2023 var han en av finalistene som årets avdelingsleder i Clarion Hotel i Norden.

– Denne forfremmelsen er et fantastisk eksempel på hvordan vi fokuserer på vekst og tilrettelegger for utvikling for våre ansatte. Vi er utrolig glade for å se Konstantin ta dette neste steget i sin karriere hos oss, sier hotelldirektør på Clarion Hotel The Hub, André Schreiner.

Ser frem til nye utfordringer

– Clarion Hotel The Hub er en kompleks organisasjon som jeg kjenner godt. Jeg kjenner kulturen og føler jeg har vært privilegert som har fått være med på denne reisen siden åpningen. Clarion Hotel The Hub er godt posisjonert i markedet og har skaffet oss et godt rykte. Det leder til store kunder som ønsker skreddersydde arrangementer, sier Yordanov

– Min jobb blir å organisere, motivere og samle hele laget. Sammen vil vi sørge for at alle gjestene blir tatt hånd om best mulig. Uansett om det er konstellasjoner på to og to, eller store arrangementer med 1000 personer. Hemmeligheten er å se styrken i folkene du har ved din side. Om du registrerer styrken til medarbeiderne dine og jobber godt sammen med dem, tror på dem og gir dem sjansen til å skinne, så vil det gi resultater, mener Yordanov,  som i sin nye stilling skal lede hele 311 ansatte på hotellet.

Clarion Hotel The Hub har 810 hotellrom, tre restaurantkonsepter og 180 kvadratmeters trening- og relaxavdeling.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS