Lanserer boule- og ginopplevelse i Oslo

Den britiske ginprodusenten Tanqueray lanserer denne sommeren PeTanqueray, en boule- og ginopplevelse sammen med BFF Oslo.

Mellom 1. juli og 1. august kan du booke PeTanqueray-opplevelsen, og spille med venner, mens du nyter snacks og kalde G&Ts – servert med en sørfransk twist.

Boule eller petanque, er ett samlingsnavn for flera ulike typer av boulespill som spilles ved at kuler av stål kastet mot en mindre trekule.

Boule har sin opprinnelse i Frankrike, der ordet boule kort og godt betyr kloden.

Tanqueray

Tanqueray er kjent for sin destillerte gin. Det nyeste medlemmet av Tanqueray-familien heter Tanqueray Blackcurrant Royale, og er en ny gin med noter av vanilje og solbær. Den er inspirert av Charles Tanquerays reiser til boulens hjemland, Frankrike, på 1840-tallet.

– Tanqueray er et av våre mest populære produkter, og en favoritt blant ginelskere over hele verden. Det siste året har vært en utfordring for de fleste av oss, ikke minst i forhold til vårt sosiale liv. Derfor er vi også overbeviste om at folk lenger etter avslappet samvær med andre mennesker over en god og velsmakende kvalitetscocktail. Med PeTanqueray har vi forsøkt å skape rammer for et gøy og sosialt arrangement, der du samtidig har mulighet til å holde avstand til hverandre, sier Sophia Torabbeigi hos Diageo.

Fra 1. juli og 1. august er det mulig å oppleve PeTanqueray by Tanqueray på BFF Oslo i Bygdøy Allé i Oslo. Alle gjester kan booke PeTanqueray-opplevelsen, som består av 45 minutters boule, en valgfri Tanqueray Blackcurrant Royale-cocktail og sliders eller coconut shrimps.

Drinkforslag

Tanqueray Blackcurrant Royale og tonic

Ingredienser

50 ml Tanqueray Blackcurrant Royale

150 ml premium tonic

Friske solbær

Friske bjørnebær

Sitron

Fremgangsmåte: 1) Fyll et coupéglass med is. 2) Hell Tanqueray Blackcurrant Royale i. 3) Tilsett premium tonic, og rør godt rundt med en barskje. 4) Pynt med en håndfull friske bær og en skive sitron

Tanqueray Blackcurrant Royale French 75

Ingredienser

50 ml Tanqueray Blackcurrant Royale

30 ml sitronsaft

15 ml sukkerlake

50 ml prosecco

Sitronskall

Fremgangsmåte: 1) Hell Tanqueray Blackcurrant Royale i en shaker sammen med is, sitronsaft og sukkerlake. Shakes i 5 til 10 sekunder.2) Sil cocktailen over i et coupéglas uten is, før du topper den med prosecco. 3) Pynt med sitronskall.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS