Lillet feirer 150-årsjubileum i 2022. (Foto: Pernod Ricard Norway)
Lillet feirer 150-årsjubileum i 2022. (Foto: Pernod Ricard Norway)

150 år med Lillet

Du har sikkert sett den i utallige barer, både her hjemme og i utlandet. Men visste du at franske Lillet var den første aperitiffen som overhodet ble laget i Bordeaux? Her finner du også noen oppskrifter med Lillet som base.

Publisert


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS