Den nasjonale frokostdagen ble markert på en rekke hoteller, deriblant på Scandic Vulkan i Oslo.
Den nasjonale frokostdagen ble markert på en rekke hoteller, deriblant på Scandic Vulkan i Oslo.

Markerte den nasjonale frokostdagen

Scandic Hotels samlet beboere fra eldresenter og dagsenter til en frokostopplevelse utenom det vanlige på Scandic-hoteller fra Kristiansand i sør til Nordkapp i nord.

Den nasjonale frokostdagen ble markert på Scandics hoteller i Norge fredag 12. april. Scandic ønsker å være en positiv kraft i lokalmiljøene der kjeden driver sine hoteller, og gjennomfører flere ganger i året tiltak for å samle og engasjere ulike grupper lokalt. I år var det beboere ved eldresenter og dagsenter som ble invitert inn til en varm og velsmakende frokostopplevelse.

Les også: Dette var frokostjuryens hemmelige medlem fra 2013 til 2023

– God mat samler og forener folk

Tine Birkeland Westby hos Scandic Norge

– God mat samler og forener folk, og ved å invitere inn til en frokoststund på hotellene våre over hele landet ønsket vi å skape verdifulle øyeblikk for både gjester og ansatte. Responsen på initiativet har vært strålende, og det rapporteres om stor stemning ute på hotellene, sier direktør for marked, merkevare og kommunikasjon i Scandic Norge, Tine Birkeland Westby.

Ett av mange hoteller som inviterte inn til frokostmarkering var Scandic Vulkan. De var vertskap for Cathinka Guldberg-senteret, som er et omsorgssenter på Lovisenberg i Oslo. Hotelldirektør Ferdinando Vicinanza forteller om en minneverdig morgenstund i selskap med senterets beboere.

Setter søkelyset på frokostmåltidet

– Det er flott å se hvor mye glede en hotellfrokost kan gi, og dette var en minneverdig morgen for både våre gjester og våre ansatte. Scandic Vulkan skal være et hotell for alle, og nettopp derfor er det fantastisk å kunne invitere inn en gruppe som vanligvis ikke reiser så mye, og gi dem en sosial morgenstund med den velkjente frokosten vår, sier Vicinanza.

Scandic har markert Den nasjonale frokostdagen siden 2015, for å sette søkelyset på frokostmåltidet og viktigheten av en god start på dagen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS