«Årets medlem» i Nores: Vestlia Resort. Fra venstre Roger Espeli (administrerende direktør Vestlia Resort), Alexander Gullesen (hotellsjef Vestlia Resort), Rolf Ingar Rotegård (salgssjef Vestlia Resort), Tom Myrseth (markedsdirektør Vestlia Resort), Andreas Tandberg (F&B-manager Vestlia Resort) og Erik Ø. Strøm (medlemsrådgiver Nores SA). (Foto: Nores)

Vestlia Resort ble årets medlem i Nores

Vestlia Resort er kåret til «Årets medlem» i Nores. Prisen ble delt ut under Noresdagen på Røros like før påske. Engrosfrukt ble kåret til «Årets leverandør».

Publisert
De glade vinnerne fra Vestlia Resort sammen med konferansier Live Nelvik og Erik Strøm fra Nores. (Foto: Nores)

De andre nominerte til prisen «Årets medlem» var restaurant Vaaghals i Oslo og Molde Fjordstuer.

«Vestlia Resort har i flere år hatt stort fokus på kvalitet til riktig pris. Med sin lojalitet til avtalene, sitt sterke engasjement og fokus på å optimalisere bruken av Buy at Nores i alle avdelinger er de en meget verdig vinner av prisen Årets medlem», skriver juryen i sin begrunnelse.

Gagner hele Geilo

«Årets leverandør» hos Nores: Engrosfrukt. Fra venstre: Hans Thomas Henriksen (Engrosfrukt kjedekontor), Trond Olaussen (Meum Frukt & Grønt), Renzo Faitelli (Eugen AS), Olav Slette (Engrosfrukt AS), Live Nelvik (konferansier) og Petter Ravik (Nores SA). (Foto: Nores)

– Det er flott og det blir lagt betydelig merke til i bransjen – blant kolleger, leverandører og også kunder. Dette gagner hele Geilo og vår gruppe spesielt. Vi takker for utnevnelsen og verdsettelsen, i skarp konkurranse med særs mange andre utrolig dyktige medlemsbedrifter. Det er lederne i hver avdeling som går foran og skaper fremgang. Tusen takk til alle ledere og medarbeidere på Vestlia Resort, uttaler direktør på Vestlia Resort, Roger Espeli.

Årets leverandør - Engrosfrukt

Det er medlemmene i Nores som stemmer frem «Årets leverandør» gjennom en medlemsundersøkelse, og om vinneren Engrosfrukt sier de:

«Årets prisvinner oppleves av Nores medlemmer som meget serviceorientert, raske til å løse utfordringer, leverer i forhold til det som er avtalt og håndterer spørsmål raskt og effektivt. Årets leverandør blir også rost for å være opptatt av å kutte svinn og å tenke bærekraftig. God og personlig oppfølging er en av tingene som settes stor pris på i alle ledd hos Engrosfrukt».

– Vi er veldig stolte av å bli tildelt utmerkelsen Årets leverandør til Nores. Det er virkelig en stor innsats som legges ned, ikke minst hos våre samarbeidende grossister landet rundt. En stor takk til de mange medlemsbedrifter som handler av Engrosfrukt, sier daglig leder Olav Slette.

De andre nominerte til prisen «Årets leverandør» var Vinhuset og Servicegrossistene.

Noresdagen

Noresdagen er et årlig arrangement for medlemmer og leverandører til Nores. I år var rundt 450 personer samlet på Røros for et fullspekket program med foredrag, medlemsforum, leverandørmesse og festmiddag med prisutdelinger.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS