Fra venstre markedsdirektør i Jernia, Trygve Haldorsen, administrerende direktør i Jernia, Espen Karlsen, norsk Bocuse d’Or-kandidat Christian André Pettersen, styreleder Bent Stiansen og coach Gunnar Hvarnes. (Foto: Aleksander Andersen)

Bocuse d’Or Norge og Jernia med samarbeidsavtale

For å lykkes på kjøkkenet trengs kunnskap, gode råvarer og godt utstyr. Når Bocuse d’Or Norge og Jernia inngår en samarbeidsavtale er målet å fremme gode kjøkkenredskaper og øke fokus på gleden ved å lage og spise god mat.

Publisert

– Gjennom samarbeidet vil vi bidra til økt håndverkskunnskap og matglede. Der Jernia stiller med utstyret og stiller Bocuse d’Or med matlaging og triks. De norske Bocuse-kokkene skal vise hvordan en kan hverdagsimponere på kjøkkenet, sier daglig leder i Bocuse d’Or Norge, Arne Sørvig.

Årets kokk og Norges Bocuse d’Or-kandidat Christian André Pettersen vil stå i spissen for samarbeidet med Jernia i 2018, men vi vil også stifte bekjentskap med flere av Norges 13 Bocusekokker.

– Helt siden 1950-tallet har Jernia hjulpet nordmenn å lykkes i hjemmet og sammen vil Bocuse d’Or Norge og Jernia bidra til økt håndverkskunnskap og matglede. Vi gleder oss til å støtte opp om våre norske helter på kjøkkenet når de reiser rundt og presterer på de vanskeligste arenaene og dra nytte av deres kunnskap og tips på hjemmebane, sier administrerende direktør i Jernia, Espen Karlsen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS