Frode Siem er ny daglig leder for storkjøkkenleverandøren Machine Products. (Foto: Machine Products)

Ny daglig leder for Machine Products

Machine Products Storkjøkken rigger seg for fortsatt vekst, og har ansatt Frode Siem som ny daglig leder og Runar Paulsen som ny styreleder.

Publisert

Selskapet har de siste årene hatt solid økning både i omsetning og resultat i alle sine markedssegment. Kjernevirksomheten er leveranser av alt utstyr for storkjøkkenet.

Frode Siem er ny daglig leder for Machine Products. (Foto: Machine Products)

Endringer i ledelsen

For å realisere fremtidig vekst, har eierne besluttet å gjøre endringer både i ledelse og i styre. Frode Siem er ansatt som ny daglig leder, og Runar Paulsen har tiltrådt som ny styreleder.

Siem har lang erfaring som en markedsorientert selskapsleder i større bedrifter innen telekommunikasjon og vil styrke selskapet. Den nye styrelederen, Runar Paulsen, har lang ledererfaring fra bedrifter i vekst samt som styreleder i ulike selskap og bransjer.

Kjell Korsnes, som eier og leder av Machine Products Storkjøkken gjennom en årrekke, vil fortsette å ivareta eierrollen, samt gjennom sin unike kompetanse arbeide med prosjektrelaterte oppgaver for de større kundene.

«Med den veksten vi skal ha i årene fremover, tror Korsnes det er rett å styrke organisasjonen med eksterne krefter som kan sikre utviklingen på et nivå som våre kunder krever. Veksten fordrer også at både salg/marked og service styrkes. Et av selskapets største styrker er at vi har 2500 kvadratmeter med lager lokalt i Ålesund, noe som gir raske leveranser til beste for kundene. Dette er en betydelig konkurransefordel», melder selskapet i en pressemelding.

11 ansatte og 40 millioner kroner i omsetning

Machine Products Storkjøkken består i dag av 11 ansatte, og vil i 2017 omsette for vel 40 millioner kroner – med et solid resultat.

«Selskapet har et godt utbygd forhandler- og serviceapparat i hele Norge, noe som gir nærhet til kundene. Vi ser i fremtiden store vekstpotensialer i de markedssegmentene vi opererer i», heter det i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS