Delfinale Det Norske Måltid Matstreif_2
Delfinale Det Norske Måltid Matstreif_2

14 nye finalister i Det Norske Måltid

Oslojuryen har smakt på 31 produkter inkludert øl, og ni kategorier har blitt vurdert. Nå er det klart hvilke 14 produkter som er videre til finalen i Det Norske Måltid fra delfinalen på Matstreif.

Publisert

Delfinale i Det Norske Måltid på Matstreif. Fra venstre Sigve Skretting, Kristin Austigard, Ingveig Tveranger, videre sittende juryen med Einar Risvik, Wenche Andersen, Jørn Lie, Trine Sandberg.

Administrerende direktør i Innovasjon Norge, Anita Krohn Traaseth sa fra scenen på Matstreif at samarbeid, markedstankegang og kvalitet er avgjørende for å lykkes som matgründer.

Juryen var samstemte om at det var høyt nivå og knallhard konkurranse med små marginer. Juryleder var Einar Risvik, forsker og professor i Nofima, med seg hadde han TV2s Wenche Andersen, restauratør og kokk Jørn Lie og matblogger og kokebokforfatter Trine Sandberg.

Finalistene klare fra Matstreif er:

Årets sjømat oppdrett: SALMA loin, Salmon Brands AS, Oslo

Årets sjømat oppdrett: SALMARAW, Salmon Brands AS, Oslo

Årets sjømat oppdrett: Fjord ørret, Hallvard Lerøy, Hordaland

Årets sjømat foredlet: Absolut tradisjon røykelaks, Mikals Laks AS, Rogaland

Årets det grønne – naturelle: Skjærgaardsløk, Skjærgaarden gartneri, Vestfold

Årets det grønne – naturelle: Snackpaprika, Miljøgartneriet Rogaland

Årets kjøtt: Vaktelkjøtt, Ryfylke vaktel, Rogaland

Årets kjøtt: Ytrefilet reinsdyr kalv, Rørosrein AS, Sør-Trøndelag

Årets kjøtt: Jæren Smak Ribbe, Prima Jæren, Rogaland

Årets kjøtt foredlet: Gullros, Spekepylse av 100% telemarkskyr, Vinje Slakteri as, Telemark

Årets ost: Valdres Ost, Valdres Meieriet, Oppland

Årets godbit: Treak, Ekta gødt DA, Oppland

Årets tradisjonsøl: Pilegrimspilsener, Sundbytunet bryggeri & destilleri AS, Akershus

Årets det grønne – foredlet: Økologisk Rød Aroma Eplemost - Spesialitet Dyre Gård, Østfold

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS