Daglig leder Ayush Kumra sammen med mor og gründeren for Masalamagic, Niru Kumra. (Arkivfoto: Morten Holt)

Masalamagic på Gaselle-liste

Masalamagic er på årets Gaselle-liste. – Dette er en stor anerkjennelse for bedriften, uttaler daglig leder, Ayush Kumra.

Publisert
Niru Kumra er gründeren bak Masalamagic. (Arkivfoto: Morten Holt)

– Som en liten familiebedrift er vi utrolig stolt av å være en av flere på årets gaselleliste. Vi har lenge jobbet med å fremme autentiske indiske produkter, og det er fantastisk at veksten nå blir anerkjent, sier daglig leder, Ayush Kumra.

Les også: Lærer nordmenn å trylle med krydder

Gaselleprisen

For 15. gang på rad arrangeres Gasellekonferansen arrangeres for 15. gang, og 29. november skal Gaselleprisene deles ur.

Der kåres en nasjonal vinner og vinnere i alle landets fylker. Konferansen arrangeres av Dagens Næringsliv.

Dette er kriteriene for å komme på Gasellelisten 2017

Levert godkjente regnskaper

Minst doblet omsetningen over fire år

Omsetning på over en million første år

Positivt samlet driftsresultat

Unngått negativ vekst

Vært aksjeselskap

Stadig nylanseringer

I høst lanserte Masalamagic to nye produkter i matserien sin Nirus Masalamagic; Nirus butter chicken og Nirus nan med hvitløk.

Matserien har nå 16 produkter totalt, og nan har blitt lansert to ganger i år, «Nan med hvitløk» i september og «Nirus nan» i februar. Utover matserien arrangerer Masalamagic mat- og kulturreise til India, har catering og matkurs. Eier Niru Kumra ga ut sin andre kokebok i høst «Masalamagic - Magien i det indiske kjøkken», i samarbeid med Cappelen Damm.

Les også: Niru Kumra med ny kokebok

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS