Sca Tork Linstyle

Tork utvider sortimentet til serveringsbransjen

SCA, som eier merkevaren Tork, utvider sortimentet til serveringsbransjen med introduksjonen av servietter i ulike kvaliteter, farger og størrelser.

Publisert

Serviettutvalget kan også skreddersys med logo trykk, QR-koder eller annen markedsføring av serveringsstedet for å gjøre det hele mer attraktivt.

«Dette betyr i praksis at Tork i tillegg til å supplere restauranter, kafeer og kantiner med alt fra håndhygiene, tørkepapir og rengjøringskluter til kjøkken og toalettrom nå topper sitt tilbud med servietter til alle områder hvor servering foregår», heter det i en pressemelding.

Mer komplett sortiment

– Lotus Professional var en anerkjent merkevare innenfor serveringsbransjen, og vi er glade for å innlemme gode tidligere Lotus-produkter i Tork sortimentet, sier produkt- og markedssjef hos SCA, Line Pedersen.

– Lanseringen betyr at Tork nå har et enda mer komplett sortiment for storhusholdning som foretrekker å kjøpe hygieneprodukter til sine kjøkken, toalettrom og spise fasiliteter fra en bærekraftig og ansvarlig leverandør, legger hun til.

LinStyle

SCA har inkludert LinStyle serviettsortiment fra tidligere Lotus Professional. Tork LinStyle-servietter oppleves som tekstil både visuelt og ved berøring. Et valg for restauranter som ønsker å tilby sine gjester det beste hvis man ønsker servietter som ikke skal vaskes.

– Tork LinStyle-servietter er vårt absolutt toppsortiment og kommer i 14 moderne og tidsriktige farger, sier Pedersen.

Serviettsortimentet omfatter også 3-lags, 2-lags og 1-lags servietter i et bredt utvalg av farger, størrelser og lag.

– Tork serviettsortiment kan skreddersys med trykk i opptil fire farger med serveringsstedets eget budskap eller logo Vi kan også trykke QR -koder på serviettene slik at gjestene umiddelbart får tilgang til serveringsstedets nettsted og kan få mer informasjon, sier Pedersen.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS