Harahorn Gin1
Harahorn Gin1

Det Norske Brenneri med to gin-typer

Det Norske Brenneri har lansert to nye håndverksgin i år. I juli kom Stig Barekstens fatlagrede gin, og denne forvinteren er også Harahorn Gin klar for det norske markedet.

Publisert

Harahorn Gin.

Selve lanseringen finner sted i på Stock i Barcode Oslo onsdag 9. desember, der bartenderne Benjamin Lee og Håkon Ongstad skal eksperimentere med de nye gintypene.

Harahorn Gin

Harahorn er en ekte norsk håndverksgin med einerbær fra Røros, blåbær og rabarbra - for å nevne noen av ingrediensene. For å ha maksimal kontroll over kvaliteten, produserer Det Norske Brenneri kun 400 liter om gangen. I Norge har vi kanskje verdens beste bær og urter, og dette har gjort Harahorn til en potent gin med 46 prosent alkohol. Egnet til drinker og cocktails. Harahorn Gin er oppkalt etter et fjell i Hemsedal, men har også inspirasjon fra et fabeldyr ingen ennå har sett i levende live. På engelsk bare kalt Jackalope.

Vinmonopolnr.: 2269002

Vectura: 138972

Alkohol: 46 %

Bareksten Fatlagret Gin

Juli-slippet på Vinmonopolet inneholdt en nyhet som er blitt lagt merke til. Dette er håndverk med norske bær og urter. Også denne ginen inneholder de fantastiske aromatiske einerbærene fra Røros – blant annet. I tillegg har ginen fått ett års lagring på Oloroso sherryfat.

Vinmonopolnr: 2709602

Vectura: 138910

Alkohol: 46 %

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS