Bamalogo

Bama-nyheter for storkjøkkenmarkedet

Bama Storkjøkken lanserer fire nyheter til storkjøkkenmarkedet. Alle variantene er sous vide-behandlet og klare til bruk.

Publisert

– Dette er produkter som har vært testet i Bodø, Oslo og Stavanger. Vi startet med 10 produkter som kokker på hoteller og kantiner fikk teste, ut fra tilbakemeldingene deres kom vi frem til disse fire produktene, sier fagsjef i BAMA Storkjøkken, Håvard Ravn Larsen.

Varme og kalde

– Tilbakemeldingene på produktene har vært veldig bra, både underveis i prosessen og på prelanseringen, så vi har stor tro på at produktene vil slå an. Det flotte med alle nyhetene er at de kan brukes både varm og kald, og har i tillegg mange bruksområder fortsetter Ravn Larsen.

Produktene

Sammen med Produktutvikler Jan Erik Asbjørnsen i BAMA Industri har de utviklet følgende fire varianter:

* Grønnsaksblanding Julienne * Marinert potetsalat med linfrø, krydder (anis og pepper), purre og løk * Linser med soltørket tomat og bacon* Grovkuttede rotgrønnsaker.

Webside:www.bama.no

"
Powered by Labrador CMS