CoronaBOKS2

Corona Extra på boks

Norge blir det første landet i Europa som lanserer det mexikanske ølet Corona på boks.

Publisert

Nå på boks i Norge.

Corona Extra har vært konsekvente på sitt prinsipp: Corona Extra skal kun brygges, og tappes i Mexico. Hver eneste flaske Corona Extra du drikker, uansett hvor i verden du befinner deg, er garantert produsert i Mexico.

Mange mener at dette faktum også er et av suksesskriteriene bak Corona Extras suksess.

Det er i dag kun Budweisers to bestselgere, samt et brasiliansk og et kinesisk ølmerke, som selger mer på verdensbasis.

Corona Extra har i de siste to årenes kåringer også blitt vurdert som verdens nest viktigste ølmerkenavn, i den store ”100 Best Global Brands”-kåringen, heter det i en pressemelding.

Solid vekst

– I Norge har Corona Extra hatt solid vekst i flaskeøl-segmentet de siste årene. I dag er Corona Extra-salget over dobbelt så stort som nærmeste konkurrent innenfor segmentet, Carlsberg. Dette bekrefter den innsatsen vi legger ned hver eneste dag. Våre salgskonsulenter er de beste i bransjen og Corona Extra er en solid merkevare – dette er uten tvil en av våre suksessfaktorer, sier Steffen Storm Olsen, Brand Manager i Haugen-Gruppen AS.

Grupo Modelo

Grupo Modelo, grunnlagt i 1925, er Mexicos ledende produsent, distributør og markedsfører av øl. Bryggeriet har en årlig kapasitet på 70 000 millioner liter.

I dag produserer bryggeriet 13 forskjellige merkevarer – inkludert Corona Extra - det mest solgte mexikanske ølet i verden.

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS