Egon Asker Charlotte Bjønnes Badendyck9

Egon åpnet nummer 33

Restaurantkjeden Egon åpnet onsdag denne uka restaurant nummer 33, denne gang i Asker, som ledes av Charlotte Bjønnes Badendyck. I løpet av året åpnes det to til.

Publisert

Egon Asker åpnet onsdag 23. april. (Foto: Morten Holt)

Egon Asker holder til i sentrum, nærmere bestemt Torvveien 1, med 260 sitteplasser inne, og god og solrik uteservering med ytterligere 100 sitteplasser.

Charlotte Bjønnes Badendyck er daglig leder for nyåpnede Egon Asker. (Foto: Morten Holt)

Totalt disponerer restauranten et areal på om lag 600 kvadratmeter.

Stort spisested i Asker

Et sted mellom 20 og 25 årsverk knyttet opp mot den nystartede restauranten, noe som gjør Egon Asker til en av de større restaurantene i Asker.

Det er Charlotte Bjønnes Badendyck som er daglig leder for Egon Asker.

Nummer 33

Egon Asker ble åpnet onsdag 23. april, og er den 33. restauranten i kjeden, som ble etablert i 1984. Egon har hovedkontor i Trondheim.

– Vi skal etter planen åpne ytterligere to Egon-restauranter i november, en på Bekkestua og en i Åsane i Bergen, opplyser assisterende sentral kjøkkenleder, Dan Eriksson.

Omsatte for 1,2 milliarder i 2012

«Siden etableringen i 1984 har vi hatt en fantastisk vekst som vi er utrolig stolte av. I 2012 omsatte vi for 1,2 milliarder. I alle de norske byene hvor det ligger en Egon Restaurant er Egon den med størst omsetning og flest gjester», heter det på hjemmesiden Egon.no.

Les mer på Egon.no/restaurant/egon+asker

Du kan også lese mer om Egon i det fjerde utgaven av magasinet Horeca i år

"
Powered by Labrador CMS