Juryleder Ivar Villa sammen med prisvinnerne i 2021, Vegar Bakken-Løvaas og Kaja Helland-Kigen. (Foto: Morten Holt)
Har du en kandidat til Matomsorgsprisen 2022?
Matomsorgsprisen skal deles ut for 17. gang i 2022. Har du en kandidat til den anerkjente prisen? Fristen for å nominere kandidater er 1. september 2022.
Publisert
Annonse
Annonse
Matomsorgsprisen 2021 ble tildelt avdeling for kjøkken og matomsorg i Lillestrøm kommune. Her avdelingsleder Vegar Bakken-Løvaas, klinisk ernæringsfysiolog Kaja Helland-Kigen, kommunalsjef helsehus og institusjon, Helene Hallingstorp. Har du en kandidat til prisen i 2022. (Foto: Morten Holt)
Prisen deles ut til fagpersoner i kantiner eller institusjoner som gjør en forskjell.
Matomsorg er ikke bare å tilby et måltid. Matomsorg dreier seg om helhet. Det dreier seg om at rammen rundt måltidet er hyggelig, at måltidet er vel tilberedt, med utgangspunkt i gode råvarer og ernæringskunnskap. Det dreier seg om å ønske sine gjester eller pasienter vel. Juryen er ute etter de særdeles gode eksemplene.
Dette ser juryen etter
Juryen ser etter kandidater som:
* Bedrer kvaliteten på måltidet med tanke på råvarer og ernæring
* Ser nytten og viktigheten av å ha trivsel rundt måltidet
* Gjør nyskapende arbeid som kan komme hele kokkfaget til gode
* Aktivt sørger for å heve og utnytte medarbeidernes kompetanse
* Systematisk arbeider for et godt arbeidsmiljø
Kjenner du noen som gjør en ekstra innsats for god matomsorg i institusjoner eller kantiner? Send ditt forslag med begrunnelse til post@matomsorg.no innen 1. september 2022.
Du finner også informasjon, vedtekter og aktuelle skjemaer på Matomsorg.no.
Prisen deles ut i forbindelse med Tines fagseminar, tirsdag 25. oktober 2022.
Disse har fått Matomsorgsprisen (2006-2021)
Bak Matomsorgsprisen står Kost- og ernæringsforbundet og fagbladet Horeca/Horecanytt.no. Hensikten er å støtte og motivere fagpersoner som bidrar til nyskapning og kvalitetsheving innen matomsorg.