ÅRETS KOKK 2025

De fire deltakerne i Årets kokk 2025. Fra venstre Aron Espeland, Aleksander L. Vartdal, Eli Anne R. Sundset og Christian A. Pettersen.
De fire deltakerne i Årets kokk 2025. Fra venstre Aron Espeland, Aleksander L. Vartdal, Eli Anne R. Sundset og Christian A. Pettersen.

Tidsplanen for Årets kokk 2025

I dag arrangeres Årets kokk 2025 i Stavanger konserthus. Dette er tidsplanen.

Blir det Eli Anne Rosvold Sundset fra Leksvik i Indre Fosen, Aron Espeland fra Bryne, Aleksander L. Vartdal fra Oslo eller Christian André Pettersen fra Bodø som vinner Årets kokk 2025, og blir Norges Bocuse d'Or-deltaker i Bocuse d'Or Europe i Marseille i mars 2026 og i den globale finalen av Bocuse d'Or i Lyon i januar 2027?

Tidsplanen 

Aron Espeland er i gang i boks 1 i Årets kokk 2025.
Aron Espeland er i gang i boks 1 i Årets kokk 2025.

10.00 | Konkurransestart 

10.00 | Start kjøkken 1: Aron Espeland 

10.15 | Start kjøkken 2: Aleksander Løkkeberg Vartdal 

10.30 | Start kjøkken 3: Eli Anne Rosvold Sundset 

10.45 | Start kjøkken 4: Christian André Pettersen 

13.00 | Årets Ganefryd presenteres 

14.55 | Aron Espelands tallerkenrett presenteres

15.10 | Aleksander Løkkeberg Vartdals tallerkenrett presenteres

15.25 | Eli Anne Rosvold Sundsets tallerkenrett presenteres

15.30 | Aron Espelands fatrett presenteres 

15.40 | Christian André Pettersens tallerkenrett presenteres

15.45 | Aleksander Løkkeberg Vartdals fatrett presenteres

16.00 | Eli Anne Rosvold Sundsets fatrett presenteres

16.15 | Christian André Pettersens fatrett presenteres 

16.30 | Konkurranseslutt 

18.30 | Premieseremoni

Konkurransen streames

Konkurransen streames av Nordicfoodlife.com, og Christer Rødseth, Runa Kvendseth og Harald Osa er klare for å lede deg gjennom konkurransedagen, og i kjent stil vil det bli faglig påfyll, gode samtaler og spennende historier. Konkurransen sendes i sin helhet, fra klokken 10.00 til fullført premieseremoni.

LES ALT OM ÅRETS KOKK 2025 HER

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS