First_Hotel Mayfair_

Nytt First-hotell i København

First Hotels portefølje i Danmark vokser videre. 1. april sluttet boutique-hotellet First Hotel Mayfair seg til kjeden. Dermed har First nå seks hoteller i den danske hovedstaden. Hotellet v ar tidligere en del av Clarion Collection i Nordic Choice Hotels.

Publisert

Dobbeltrom på First Hotel Mayfair i København.

First Hotel Mayfair ligger sentralt til på Vesterbro i København og hvert av de 106 rommene har unik innredning.

First Hotel Mayfair.

– Nå kan vi endelig åpne dørene som et First-hotell å by våre gjester på opplevelsen av det hotellkjeden står for: «Your second Home is First», forteller Tony Bak i First Hotels Danmark.

Hotell med særpreg

Hotellet scorer svært bra på forskjellige ratingsider, og er vurdert som et av Københavns beste hotell. Tony Bak mener det er flere grunner til gjestenes gode tilbakemeldinger.

– First Hotel Mayfair er et boutique hotel med særpreg, individuell stil og personlig service. Dette møter gjestene våre i alle ledd og vi legger stor vekt på å yte personlig service. Dette er med på å skape en unik hotellopplevelse for hver enkelt gjest, mener han.

Sentralt

Resepsjonen på First Hotel Mayfair.

First Hotel Mayfair ligger kun få minutter unna Tivoli, Strøget og en rekke topprestauranter. Dette gjør at hotellet er like godt egnet til ferie- som forretningsreisende.

– Det danske markedet er svært viktig for oss og overtagelsen av First Hotel Mayfair er definitivt med på å styrke vår posisjon som en av Danmarks ledende hotellkjeder, sier administrerende direktør i First Hotels, Roar Ingdal.

Les mer om hotellet her

Pressemelding

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS