House of Coffee pris1

Pris til House of Coffee

Norske House of Coffee fikk i dag, torsdag 10. april, en pris fra Franke Coffee Systems, som en av vinnerne i Emea-awards (Europe, Middle-East, Africa).

Publisert

Uwe Busse fra Franke, eksportansvarlig for Skandinavia (fra venstre), Ugur Dæglum, Antonio Pineda og Geir Olsen fra House of Coffee.

– House of Coffee ble, på tross av vårt heller spinkle innbyggertall i Norge, nummer fire på salg av kaffemaskiner fra Franke i 2013. Førsteplassen gikk til Russland, og femteplassen gikk til Polen, som jo har 55 millioner innbyggere. Per capita har vi altså en soleklar førsteplass, melder markedsansvarlig i House of Coffee, Kristin E. Henry.

House of Coffee er veldig stolte over prisen.

– Vi har et langt og godt samarbeid med Franke, som sørger for kaffemaskiner som virkelig gir den gode kaffekoppen alle som er glad i kaffe ønsker. Vi ser at våre kunder krever virkelig god kaffe, og skal det være cappuccino og kaffe latte, bør den være så nært opp til en god barista-kvalitet som overhodet mulig. Dette kravet ser vi at Frankes maskiner møter på en fremragende måte. For oss nordmenn er kaffen uhyre viktig, derfor er tilberedningsutstyret også av den aller største betydning, melder Henry videre.

Powered by Labrador CMS