Radisson Blu Arlanda

Radisson Blu Arlandia er renovert

Nå er renoveringen av Radisson Blu Arlandia ferdig. Fellesarealer, restauranten, samtlige 339 rom og 30 konferanselokaler har blitt rustet opp har gradvis blitt pusset opp det drøye siste året.

Publisert

Radisson Blu Arlandia er ferdig renovert. (Foto: Radisson Blu)

Radisson Blu Arlandia, som ligger like ved Arlanda lufthavn, har siden høsten 2012 gjennomgått en omfattende renovering.

Også fellesarealene på hotellet har fått et kraftig løft.

– Vi er både glade og stolte over og endelig kunne vise frem et nyrenovert Radisson Blu Arlandia for våre gjester. Vi har vært i en lang renoveringsprosess, og kan nå konstatere at skjønnhet kommer fra innsiden, sier Marie Tullberg, administrerende direktør på Radisson Blu Arlandia.

Område i vekst

Arlanda lufthavn samt Airport City er en voksende region, og antallet som bor og arbeider i området forventes å øke markant i årene som kommer. Dette er en av årsakene til at man sammen med grunneier Pandox har valgt å investere 100 millioner svenske kroner i renovering av hotellet. Tanken bak renoveringen har hele tiden vært å dekke alle typer hotellbehov - der møte mellom mennesker har stått i sentrum.

Beholdt hotellets sjel

Samtlige rom på hotellet er renovert.

– I tillegg til alle rom og konferanselokaler har vi renovert restaurantavdelingen samt store deler av resten av hotellet. Vi har forsøkt å beholde hotellets sjel og hjerte under renoveringen, og det syns jeg vi har lykkes meget godt med, sier Tullberg.

På Radisson Blu Arlandia kommer skjønnhet fra innsiden og hotellet har nå en fantastisk atmosfære som får gjestene til ville koble av. Hotellet realxavdeling har svømmebasseng, badstue samt treningsanlegg.

– Radisson Blu Arlandia er optimalt for alle typer møter mellom mennesker. Vi kan garantere at du kjenner deg hjemme hos oss, uansett om du reiser alene, med venner eller med jobben, sier Marie Tullberg.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS