Scandic Stavanger City bar

Scandic åpner nytt hotell i Stavanger

I dag, onsdag 30. april, åpner det nye hotellet Scandic Stavanger City. Scandic Stavanger City blir ett av Stavangers største og mest moderne hoteller. Hotellet har til sammen 226 komfortable og moderne rom, med unike og fleksible sengeløsninger, slik at man kan tilby til sammen 581 sengeplasser.

Publisert

Scandic vil ha Stavanger-folk inn i Varmen, som er navnet på den nye restauranten og baren på det nyåpnede hotellet i Stavanger.

Hotellet har også sju fleksible møterom, hvor det største har plass til 150 møtedeltakere. I hotellet åpner også en helt ny restaurant, Varmen Bar & Restaurant.

– Dette er en strategisk viktig åpning, og en befestning av vår posisjon i det viktige Stavangermarkedet. Vi er stolte av hotellet som definitivt blir ett av Stavangers flotteste, med en fantastisk sentral beliggenhet, sier Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Norge.

Med gangavstand til havnen, byens shopping og med en helt ny restaurant tar hotellet sikte på å bli en naturlig møteplass for både forretningsreisende og byens lokalbefolkning.

Vil ha stavangerbefolkningen inn i Varmen

Restauranten Varmen Bar & Restaurant vil ha et sterkt søkelys på lokale råvarer, og tilby det aller beste av kulinariske opplevelser med utgangspunkt i Stavangerregionen.

Ansvarlig for restauranten er den kjente Stavangerkokken Stig Juelsen med kjøkkensjef Morten Hagen med på laget. Med hotellets sentrale beliggenhet er målet at restauranten sammen med det åpne og inviterende lobbyområdet skal gjøre Scandic Stavanger City til et naturlig møtested både for forretningsreisende og for lokalbefolkningen.

– Et tilskudd for reiselivet i regionen

– Vi er naturlig nok stolte av det nye hotellet og restauranten. Hotellet blir et betydelig tilskudd for reiselivet i regionen, og det er viktig for oss å fremheve vår lokale tilhørighet. Dette gjenspeiles blant annet i menyen og vår bruk av lokale råvarer. Vi tror dette er noe både tilreisende og fastboende vil sette pris på, sier Odd Petter Meinseth, hotelldirektør på Scandic Stavanger City.

Satser offensivt

De senere årene har Scandic satset på utvikling av gode serviceprodukter, samt mat og drikke. Siden i sommer har man blant annet kunne sjekke ut online med mobilen på alle Scandic-hotellene i Norden. Dette er en tjeneste som vil bli tilgjengelig også ved Scandic Stavanger City.

Scandic ble 8. april, da oppkjøpet av Rica Hotels formelt ble fullført, Nordens største hotellkjede med rundt 230 hoteller i åtte land og over 13 000 ansatte.

Scandic Stavanger City

· Åpner 30. april 2014

· Blir et av Stavangers største største hotell.

· Totalt blir hotellet på 15.231 kvadratmeter

· 226 moderne hotellrom

· 581 senger

· Konferansekapasitet på totalt 400 personer

· Totalt 7 store og mindre møterom

· Bygget eies av et heleid datterselskap i Øgreid-Konsernet.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS