Karen Midbøe Mauritzen (fra venstre, prosjektleder anskaffelser SUS2023), Gudrun Windsand Pettersen (daglig leder Norrøna), Kjetil Korvald (Norrønas prosjektleder for SUS2023) og Silje Overøie Lyslo (prosjektleder bygg, SUS2023). (Foto: SUS2023/Ingveig Tveranger)

Stor storkjøkkenkontrakt til Norrøna i Stavanger

Helse Stavanger og SUS2023 har tildelt kontrakt for bygging av storkjøkken på det nye universitetssykehuset til Norrøna Storkjøkken i Stavanger. Kontrakten har en verdi på 18,9 millioner kroner.

Publisert

– Kontrakten betyr at Norrøna skal levere storkjøkken til kantine- og kafédriften i det nye universitetssykehuset. I tillegg blir det kjøkken på pasientpostene, til sammen 21 stykker. Vi ser frem til å få gode løsninger fra en lokal samarbeidspartner, sier, prosjektdirektør for SUS2023, Kari Gro Johanson.

Selskap med 70 års fartstid vant kontrakten

Norrøna Storkjøkken i Stavanger er en av landets ledende bedrifter og totalleverandører av storkjøkkenutstyr. Selskapet har en over 70 år lang historie og har hovedkontor i Stavanger, med avdelinger og forhandlere over hele landet.

– For oss er det prestisje å vinne denne kontrakten, og vi ser frem til å gjøre vårt for at de som lager mat på det nye sykehuset skal ha funksjonelle fasiliteter og moderne kjøkkenløsninger. Til slutt er det jo pasienter, ansatte og gjester som får maten servert som skal ha det bra, sier daglig leder i Norrøna Storkjøkken, Gudrun Windsand Pettersen.

Du kan lese mer om Norrøna Storkjøkken i neste utgave av magasinet Horeca (nummer 1 2020)

Gode løsninger

– Vi ser frem til å sette oss ned med SUS2023 for å legge gode planer for storkjøkkenene. Våre medarbeidere har god innsikt og lang erfaring i storkjøkkendrift, og sammen med de som har ansvaret på SUS bør vi klare å lage gode løsninger, sier Pettersen.

– Vi vet at god mat, riktig ernæring og delikat servering er en av nøklene til god helbredelse for de som er inne på sykehuset. Med en så erfaren leverandør som Norrøna på plass, har jeg tillit til at vårt kjøkken får gode rammer som sikrer nettopp det, gode og næringsrike måltider til alle på SUS, sier Johanson.

Kontrakten gjelder ikke storkjøkkendriften på Forus, som fortsatt skal levere mat til SUS, også når nytt bygg er på plass.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Helse Stavanger HF

Helse Stavanger HF betjener et område med ca. 380 000 innbyggere.

I tillegg drives utstrakt forskning.

SUS jobber også med innovasjon innen helsetjenester, digitale helseløsninger og medisin. Helse Stavanger har nær 8000 ansatte med 30 nasjonaliteter, herav 800 leger og 2300 sykepleiere.

Powered by Labrador CMS