Illustrasjonsfoto: Foodora
Illustrasjonsfoto: Foodora

Foodora market utvider

Nå åpner foodora market i Bergen, og kan tilby bergensere som bor i sentrum et stort utvalg dagligvarer levert på døren på veldig kort tid. Mot slutten av uken åpner nok en foodora market-butikk i Oslo.

I løpet av noen måneder har foodora etablert fem butikker i Norge, og tar dermed et sterkere grep om markedet for rask hjemlevering av dagligvarer.

Skal vokse

Etableringene er en del av planen, og ambisjonen er at så mange som mulig av de som bor i Norges byer skal ha tilgang til rask hjemlevering av dagligvarer.

Foodora market har i dag tusenvis av produkter, et utvalg som vokser etter hvert som foodora knytter til seg flere leverandører. Utvalget består av alt du er vant til å finne i en dagligvarebutikk, inkludert frukt og grønt, ferske råvarer, meieriprodukter, husholdningsartikler og drikkevarer.

– Høyt tempo

– Det er en veldig spennende utvikling som skjer akkurat nå. Nordmenn ønsker rask hjemlevering av dagligvarer, og foodora er selskapet som har infrastrukturen klar og kan implementere tredje generasjons digital handel på kort tid i store deler av landet, sier daglig leder for foodora Norge, Elisabeth Myhre og fortsetter:

– Vi akselererer og holder et høyt tempo i all vår forretningsutvikling. Vi er et selskap som har en solid infrastruktur som markedsplass og et stort leveringsnettverk, noe som betyr at vi kan innovere sømløst og raskt. Vi er en utfordrer og pioner på mange områder, og utrullingen av foodora market er et eksempel på det.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS