Trøndelag Storkjøkkensenter leverandør for Electrolux

Trøndelag Storkjøkkensenter AS er ny leverandør for Electrolux Professional Food Service i Midt-Norge fra 1.januar.

Publisert

Electrolux Professional Food Service har gjennom sin avtale med Storkjøkkensenteret AS fått ny samarbeidspartner på salg og distribusjon av storkjøkkenutstyr i Midt-Norge.

Stjørdal og Steinkjer

«Trøndelag Storkjøkkensenter AS, med tilhørighet i Stjørdal og Steinkjer, og daglig leder Kjell Bjørnar Wennevik i spissen, gleder seg til igjen å samarbeide med Electrolux.

Trøndelag Storkjøkkensenter ble startet i 1978, og har i dag 11 ansatte med bred kompetanse innen storkjøkkenbransjen. Selskapet har egen salgsavdeling som håndterer prosjektering og salg, samt egen serviceavdeling som ivaretar service av alt utstyr til våre kunder.

De har tidligere vært partner for Electrolux i området og har derfor og meget god kunnskap på Electrolux produkter», heter det i en pressemelding.

Fokusert på markedet

Daglig leder, Kjell Bjørnar Wennevik bedyrer at firmaet skal være kundeorientert og fokusert på å tilby markedet det de trenger av storkjøkkenutstyr.

– Vi ønsker å tilby våre kunder den beste support og service på produkter fra Electrolux. Det vil være alt fra ovner, komfyrer, oppvask, kjøle- og fryseprodukter, tilberedning og serveringsutstyr, altså det komplette kjøkken: Effektiv arbeidsflyt med skreddersydde løsninger, sier Wennevik.

Når det lokale markedet

– Vi ønsker Trøndelag Storkjøkkensenter velkommen tilbake i Electrolux-familien, og ser frem mot et godt samarbeid i årene som kommer, sier Knut Johannessen, salgssjef i Electrolux Professional Food Service.

– Electrolux-avtalen med Storkjøkkensenteret AS gir oss en veldig god mulighet til å nå det lokale markedet. Med Trøndelag Storkjøkkensenter AS på plass har vi nå 11 destinasjoner med salg og service fordelt rundt om i Norge, sier Johannessen videre.

Electrolux har fokus på innovasjoner med et godt gjennomtenkt design, basert på omfattende forbrukerinnsikt for å møte brukernes behov. Electrolux har over 70 års erfaring med produksjon av profesjonelt kjøkkenutstyr for restaurant- og serveringsvirksomhet.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS