Kåret til best i Sverige

Upper House, Dorsia og Avalon er kåret til Sveriges beste hoteller av søketjenesten Trivago. Det er brukerne selv som har kåret sine favoritter, som alle tre ligger i Göteborg.

Publisert

Nordmenn på tur i Sverige er først og fremst ute etter et snev av luksus i hverdagen, viser en undersøkelse gjennomført av VisitSweden.

God mat og drikke, storbyliv og shopping står øverst på ønskelisten hos over 70 prosent av oss når vi skal på besøk i nabolandet.

Hotellsøkemotoren Trivago rangerer hvert år hotellene etter tilbakemeldinger fra gjestene, og i år ligger alle de tre beste svenske hotellene i Göteborg.

Sveriges nest største by kan definitivt tilfredsstille storbysultne nordmenn.
Her kan du lese mer om de tre hotellene

Upper House.

Upper House

Dette moderne hotellet er en del av hotellkomplekset Gothia Towers, og ligger i nærheten av Liseberg. Hotellet, som har fem stjerner, kan i tillegg til lekre hotellrom friste med den eksklusive restauranten Upper House Dining og Upper House Spa.

Der kan gjestene svømme i et utendørs basseng med gjennomsiktig glassbunn, femti meter over bakken.

Dorsia Hotel & Restaurant.

Les mer om hotellet på Upperhouse.se.

Dorsia Hotel & Restaurant

Midt i sentrum av Göteborg, ligger boutique-hotellet Dorsia. Å komme innenfor dørene her, er som å reise tilbake i tid, til tidlig 1900-tall. Hotellet har 37 rom, som alle er individuelt innredet med møbler fra Europas ledende møbelprodusenter og designere.

Avalon.

På takterrassen kan gjestene i sommermånedene nyte maten fra hotellets restaurant. Maten hos Dorsia Restaurant er i likhet med hotellet inspirert av Frankrike og «La Belle Epoque». Det serveres både à la carte og smaksmenyer, og ikke minst vin fra en rikholdig vinkjeller.

Les mer om hotellet på Dorsia.se.

Avalon

Midt i hjertet av byen ligger det Feng-Shui-sertifiserte hotellet som er innredet etter den kinesiske filosofien.

Møbler, farger, dufter, lyder og materialer er nøye utvalgt for å ha en best mulig påvirkning på gjestene.

Les mer om hotellet på Avalon.se.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS