Lofoten Retrohotell Stamsund2

Retrohotellet i Lofoten

Lofoten Fjordhotell Stamsund ble på 70-tallet kåret til Norges styggeste hotell. Men når årene går forandrer både smak og stil seg, og hotellet i Stamsund ønsker å beholde 70-tallsstilen både ute og inne. Nå ønsker de å rendyrke imaget som Lofotens Retro Hotell.

Publisert

Lofoten retrohotell i Stamsund. (Foto: Stockshots.no)

Direktør Inger Carin Opsahl ved hotellet forteller at fasaden til hotellet ikke er verdens vakreste, men rommene på hotellet har både sjarm, fjordutsikt og har selvfølgelig retrostil.

- Du skal føle deg hjemme på hotellet, og våre gjester skal føle at de har kommet til noe som er mer enn bare et vanlig hotell, sier hun.

Hotellmerkevare rundt 70-tallet

Med 70-tallskvelder med musikk fra tiåret og interiør holdt i tiårets stil tar hotellet mål av seg å bygge opp en hotellmerkevare rundt 70-tallet. Det tror jeg nemlig det er ingen andre som har gjort i Lofoten sier den blide direktøren på hotellet.

Fra ett av rommene på hotellet. (Foto: Stockshots.no)

Rommene er malt i sterke farger, ett er gult, ett annet rosa og så videre. Samtlige har beholdt den umiskjennelige retrostilen.

Chesterfield i baren

Den innbydende og varme baravdelingen, som er hotellets "hjerte" ligger i første etasje, og er lekkert møblert med massive Chesterfieldsalonger.

70-tallsmusikk i baren

- Her spilles det ofte 70-tallsmusikk mens gjestene koser seg hos oss, forteller Inger Carin Opsahl, som bemerker at det selvfølgelig spilles annen musikk også.

Chesterfield-salongen i baren på hotellety. (Foto: Stockshots.no)

Kilde: lofoten.com

"
Powered by Labrador CMS