Illustrasjonsfoto: iStockphoto/Rett fra Ræder

Gratis webinar med Horecas faste arbeidsrettseksperter

Horecas lesere har etter hvert blitt vant til den faste spalten «Rett fra Ræder», som både er på nett (Horecanytt.no) og papir (magasinet Horeca). Arbeidsrettsekspertene i Ræder bistår mange virksomheter i bransjen, og vet hvor skoen trykker. Nå inviterer de til gratis webinar i forbindelse med at samfunnet nå gradvis åpnes opp igjen.

Torsdag 30. april 2020 fra kl. 09.15 til 10.00 arrangerer Advokatfirmaet Ræder gratis webinar om det arbeidsgivere lurer på, nå som samfunnet gradvis åpner opp igjen.

Meld deg på ved å klikke her

Hva gjør vi nå?

Ole André Oftebro. (Foto: Advokatfirmaet Ræder)

– Det er knapt noen bransje som er hardere rammet av koronakrisen enn horecabransjen, sier advokat i Advokatfirmaet Ræder, Ole André Oftebro.

– Så å si alt av overnattinger er kansellert, kafeer og restauranter har måttet permittere og stenge i hopetall. Catering er avbestilt på grunn av rådene om sosial distansering. Vi ser dessverre mange konkurser allerede, fortsetter han.

Selv om mange håper at det verste er over, blir Oftebro kontaktet av arbeidsgivere i hele landet som er usikre på hva de nå bør gjøre.

Mange er redde for å tråkke feil

– Mange har lidd store tap allerede. Noen har rett og slett ikke økonomisk ryggrad til å tåle flere måneder med redusert omsetning og økte kostnader knyttet til koronatiltak. Skrekken er å kalle permitterte tilbake, og deretter oppleve en ny smittetopp, forklarer Oftebro.

Han tilføyer at mange er redde for å tråkke feil.

Oftebro håper alle arbeidsgivere i bransjen vil ha nytte av webinaret.

– Vi er alle i samme båt. Overlever ikke kundene våre, vil ikke vi overleve heller. Vi har derfor samlet hele faggruppen vår for å gå gjennom problemstillingene som nå dukker opp – eller vil dukke opp. I webinaret vil det bli anledning til å stille spørsmål ved hjelp av Q&A-funksjon.

Meld deg på ved å klikke her

Advokatfirmaet Ræder kjenner horecabransjen

Har du juridiske spørsmål om arbeidsforhold eller annet vedrørende din virksomhet? Ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende samtale.

Trenger du bistand, kan du kontakte advokat Ole André Oftebro for en uforpliktende samtale på oao@raeder.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS