Studentene som skal designe et av møterommene på Clarion Hotel The Hub sammen med juryen for konkurransen. Fra venstre: Andre Schreiner, Anemone Wille Våge, Eilén Benedikte Brenne, Hanne Lassemo Buøen, Anders Björkén og Eivind Nagel. (Foto: Nordic Choice Hotels)

Tenkte utenfor boksen – fikk heder for beste møterom

200 mennesker med 80 forskjellige forslag konkurrerte om å designe fremtidens møterom på Clarion Hotel The Hub (tidligere Clarion Hotel Royal Christiania). Vinnerforslaget, «Think outside the box», lever opp til navnet, og kan oppleves når hotellet står ferdig i 2019.

Publisert

Over 80 bidrag ble sendt inn, blant annet fra flere profesjonelle aktører.

Seieren gikk til Eilén Benedikte Brenne og Hanne Lassemo Buøen, som begge studerer interiørdesign ved Høyskolen Kristiania.

– Å bli kåret til vinner blant så mange gode forslag er helt fantastisk. Vi er to studenter som er lidenskapelig opptatt av design og romfølelse. Det er veldig gøy å få være med å sette vårt preg på det som vil bli en av landets største møtearenaer, sier Brenne og Buøen.

Plantegning av «Think outside the box», av Eilén Benedikte Brenne og Hanne Lassemo Buøen.

Modig forslag

Vinnernes visjon var å skape et moderne, innovativt og lekent rom, med et tydelig konsept. Den store detaljen er en interaktiv og fleksibel boks i midten av rommet, mens omgivelsene rundt symboliserer den kreative prosessen med myke former, platåer og et avslappende lounge-preg.

– Vi ønsket å skapet et rom man ønsker å oppholde seg i, og som stimulerer kreativiteten. For å kunne utvikle oss og skape nye, spennende idéer er det viktig å våge og trå utenfor komfortsonen, sier Brenne og Buøen.

Møterommet er på 43 kvadratmeter, og har en takhøyde på hele 4,5 meter. Når Clarion Hotel The Hub åpner i 2019 vil «Think outside the box» bli en del av hotellets møteromsavdeling.

– Brenne og Buøen har utnyttet takhøyde og arealer på en spennende måte, og vil med sitt bidrag rett og slett sette føringer for fremtidens møtefasiliteter, sier administrerende direktør på Clarion Hotel The Hub, André Schreiner, i en pressemelding.

Frie tøyler

Anders Björkén er juryleder og interiørarkitekt for Clarion Hotel The Hubs hotell- og møterom. Han ga deltakerne helt frie tøyler. Sammen med juryen, André Schreiner, Anemone Wille Våge og Eivind Nagell, er han imponert over vinnerne.

– De har utviklet et svært gjennomtenkt og estetisk konsept. Det er både er produktivt og interessant som møterom, og ivaretar samtidig både sonedeling og nødvendig fleksibilitet, sier Björkén.

Administrerende direktør André Schreiner, forventer å ha i snitt 2000-2500 mennesker inne på hotellet samtidig.

– Vinnerne kommer til å få mye og fortjent oppmerksomhet. Det gleder vi oss til, sier han.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Clarion Hotel The Hub


Clarion Hotel The Hub. (Foto: Nordic Choice Hotels)

Clarion Hotel The Hub (tidligere Clarion Royal Christiania Hotel) i Oslo gjenåpner 1. mars 2019.  

Hotellet ble første gang åpnet I forbindlelse med OL i Oslo i 1952.

Når hotellet reåpnes i 2018, får det 810 hotellrom.

I tillegg får hotellet 24 møterom og konferansekapasitet til totalt 1850 mennesker

Under rebyggingen av hotellet er interiørarkitekt Anders Björkén ansvarlig for hotell- og møterom, interiørarkitekt Anemone Wille Våge Arkitekt ansvarlig for for fellesområder og restauranter. I tillegg Lund + Slaatto Arkitekter AS engasjert i arbeidet.

Hotelldirektør er André Schreiner.

Powered by Labrador CMS