Deltakerne på det nye juniorkokkelandslaget: Fra venstre Knut J. Brottveit, Mari S. Moi, Torje Torvik, Mikkel Skjellen-Larsen, Jon Erlend Matre (kaptein), Synva Gjerde Knapstad, Mathias Johnsen og Aleksander Næss Strand.
Deltakerne på det nye juniorkokkelandslaget: Fra venstre Knut J. Brottveit, Mari S. Moi, Torje Torvik, Mikkel Skjellen-Larsen, Jon Erlend Matre (kaptein), Synva Gjerde Knapstad, Mathias Johnsen og Aleksander Næss Strand.

Det nye kokkelandslaget junior

Sju unge kokketalenter er valgt ut på det nye norske juniorkokkelandslaget.

De skal delta på laget som skal representere Norge i IKA Culinary Olympics i 2028. Laget starter sine forberedelser gradvis neste år, og gir full gass mot OL-gull i 2027.

Dette er det nye kokkelandslaget junior

Jon Erlend Matre – kaptein (Centropa Restaurant og bar)

Knut J. Brottveit – kokk (Brasserie France)

Aleksander Næss Strand – kokk (Arakataka)

Synva Gjerde Knapstad – kokk (Stock)

Torje Torvik – kokk (Vaaghals)

Mikkel Skjellen-Larsen – kokk (Vaaghals)

Mari Solhaug Moi – medhjelper (Stallen/Fyr Bistronomi)

Mathias Johnsen – medhjelper (Stallen/Fyr Bistronomi)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS