Park29 åpner i en av Oslos eldste trevillaer.

Åpner ny restaurant i Parkveien i Oslo

Mandag 8. mai åpner restauranten Park29 i en av Oslos eldste trevillaer. Parkveien 29 skal igjen huse restaurant og bar.

Publisert
Restauranten Park 29 åpner i Parkveien 29 mandag 8. mai.

«Det er en klassisk restaurant, der råvarer og kvalitet står i sentrum. Park 29 driftes av Maneo, som også står bak Brasserie Blanche i samme området.Parkveien 29 er en trevilla med sjel. Da Ni&Tyve flyttet inn, ble huset pusset opp. Nå er det gjort et ytterligere løft. I Park 29 vil man som gjest fortsatt oppleve det historiske bygget, både inne og ute. Samtidig er det endret mye inne. Flere chambre séparée, en større spisesal i andre etasje og ny bar er noe av det tidligere gjester vil se av endringer. I tillegg er selvsagt menyen ny», heter det i en pressemelding.

Klassisk restaurant

Bygget krever en klassisk restaurant. Et spisested der menyen er bygget opp med forretter, hovedrett og dessert som hovedkomponentene. Medarbeiderne på Park 29 har derfor jobbet frem en klassisk meny. Inspirasjon er hentet fra det franske, spanske og italienske kjøkken. Restauranten har en á la carte-meny, tre ukesmenyer og en egen lunsjmeny.

3-, 4- og 5-retters menyer

Hver uke vil gjestene kunne velge mellom 3-, 4- og 5-retters menyer.

Park 29 vil være åpent alle dager, unntatt søndag. Dørene åpner alle dager klokken 11.30. Lunsjen serveres fra da til klokken 15. Middagsserveringen starter klokken 17. I sommerhalvåret vil det være uteservering i hagen.

Les mer på Park29.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS