Morgedal Hotell1

Bedre tider på Morgedal Hotell

Morgedal Hotell har fått en god start på året. 2009-starten var tung for hotellet i skisportens vugge, men nå kan hotelldirektør Kari Mette Brekke melde om en god start. – De første månedene har vært gode, sier Brekke, som også opplyser at hotellet er til salgs.

Publisert

Morgedal Hotell. (Foto: Morten Holt)

I desember var Kari Mette Brekke på Morgedal Hotell spent på hvordan det nye året skulle starte for hotellet. Nå har hun fått svaret.

Sondre Norheim på veggen på Morgedal Hotell. (Foto: Morten Holt)

– Starten av året med gode vintermåneder har alltid vært gode måneder for oss, men fjorårets finanskrise ga oss en nedtur. Men nå har interessen bedret seg igjen. Kurs og konferanser har holdt seg stabilt, sier Brekke til Varden.

Vil selge hotellet

Hotelledelsen vurderte en stund om hotellet måtte stenges i perioder, men nå kan hotellet fortsette som et hotell som er åpent alle dager.

Likevel vil nå Kari Mette Brekke å selge hotellet.

- Det er til salgs, men det er ikke noe som haster. Etter årets gode start med en stabil arbeidsstokk kan vi holde frem som et fullverdig hotell, sier Brekke.

Asylmottak?

"

Morgedal Hotell i måneskinn. (Foto: Hotellet)

Det har også versert rykter om at hotellet skal gjøres om til asylmottak, men dette skal ifølge Brekke bare være rykter.

Fra ett av de 70 rommene på Morgedal Hotell. (Foto: Morten Holt)

– Vi har alltid vært et hotell som skal tjene utenbygds gjester og lokalsamfunnet. Slik skal det fortsatt være, sier Brekke til Varden.

Hotellet ligger like ved E134, har 70 rom og et gjestehus med fem rom og tre leiligheter. Restauranten med utsikt utover dalen, har 200 sitteplasser. Hotellet har også eget svømmebasseng.

Du kan lese mer om hotellet på hotellets hjemmeside

"
Powered by Labrador CMS