Øyvind Tiller er ansatt som kjøkkensjef for Sjøbua i Ålesund.
Øyvind Tiller er ansatt som kjøkkensjef for Sjøbua i Ålesund.

Fra Britannia Hotel til Sjøbua i Ålesund

Øivind Tiller ansatt som kjøkkensjef for Sjøbua i Ålesund. Han trer også inn i Hotel Brosundets ledergruppe. Samtidig er samboer Tonje Elisabeth Vatne Fykse ansatt som soussjef for Sjøbua.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS