Konferansesalen i toppetasjen av Thon Hotel Norge har utsikt over hele byen. (Foto: Thon Hotels)

Nytt Thon-hotell i Kristiansand

Hotellet skulle egentlig åpnes i begynnelsen av mai, men på grunn av koronakrisen ble åpningen utsatt en måned. Men tirsdag 2. juni åpner endelig Thon Hotel Norge i Kristiansand.

Fra ett av rommene på nye Thon Hotel Norge i Kristiansand. (Foto: Thon Hotels)

– Åpningsdatoen ble utsatt én måned på grunn av koronakrisen, men nå er vi superfornøyd med å kunne ønske gjester velkommen til oss rett før sommersesongen begynner for fullt, sier hotelldirektør Raymond Kirknes.

Han er direktør for både Thon Hotel Parken og Thon Hotel Norge, som er franchisehoteller i kjeden.

167 rom

Thon Hotel Norge, som ligger i Dronningens gate i sentrum av byen, har 167 gjesterom, restaurant, bar og konferansefasiliteter. Det er også 13 møterom og konferansesaler med stor kapasitet. I toppetasjen har den største konferansesalen panoramautsikt over byen og LED-vegg.

– Thon Hotel Norge blir byens beste møteplass, hevder Kirknes.

– Her kan du ta en kopp kaffe, et uformelt jobbmøte med god avstand eller en drink på kvelden. Vi har gode rutiner for smittevern og her blir det mulig å arrangere møter og kurs med god avstand i vår fantastiske toppetasje som har godt med plass, sier Kirknes.

Tre Thon-hoteller i Kristiansand

– Fra før har vi Thon Hotel Kristiansand og Thon Hotel Parken, og med Thon Hotel Norge får vi tre ulike hoteller i byen. Dette er en populær sommerdestinasjon i Norge og jeg ønsker Thon Hotel Norge velkommen inn i kjeden, sier konserndirektør Morten Thorvaldsen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS