Silje Jørgensen blir ny hotelldirektør for Miklagard. (Foto: Haut Nordic)
Silje Jørgensen blir ny hotelldirektør for Miklagard. (Foto: Haut Nordic)

Blir hotelldirektør for Miklagard

Silje Jørgensen (32) blir den første hotelldirektøren på Miklagard i Ullensaker.

Publisert

Byggeprosessen for det som blir Gardermoen-regionens største hotell, går som planlagt, og dørene åpner i oktober 2020.

Jørgensen kommer til stillingen fra Clarion Collection Grand Gjøvik, der hun også jobbet som hotelldirektør.

32-åringen har vært i hotellbransjen siden hun var 17 år og gikk læren på Olavsgaard. Foruten hotelldirektørstillingen på Gjøvik, har hun blant annet arbeidet i resepsjonen på Quality Hotel Gardermoen og Quality Hotel 33, samt jobbet i Nordic Choice Hotels’ kundeservice og regnskapsavdeling.

Silje Jørgensen. (Foto: Haut Nordic)
Silje Jørgensen. (Foto: Haut Nordic)

Orientalske detaljer

Jørgensen forteller at hun er ydmyk og stolt over muligheten, men at hun også har en stor dose ærefrykt.

– Jeg er glad for å komme tilbake til dette området, og gleder meg til å være med på denne unike reisen sammen med mine fremtidige kolleger, sier hun.

Ifølge henne skal Miklagard bli en reise til en helt egen verden.

– Med inspirasjon fra nettopp Miklagard, dagens Istanbul, er målet å skape en helt annen opplevelse enn den folk er vant til fra flyplasshotellene på Gardermoen. Med orientalske detaljer og smaker blir dette hotellet et sted du ønsker å besøke for å koble helt av og søke inspirasjon.

– Levert gode resultater

Administrerende direktør Sondre Prestegard for Haut Nordic, som eier Miklagard, er full av lovord om nyansettelsen.

– Det har vært en glede å følge Jørgensens utvikling på Gjøvik. Hun har levert meget gode resultater, bygd et imponerende team med medarbeidere og virkelig satt denne perlen på kartet. Ambisjonene for Miklagard er store, og Jørgensen er utvilsomt rett kvinne for jobben, sier Sondre Prestegard.

Fem nye hoteller

Han forteller at Miklagard blir et eksklusivt hotell, kun ni minutter fra OSL Gardermoen, som vil skille seg kraftig fra konkurrentene i regionen.

– Vi har tro på unike hotell uten industrielt preg som det er mye av i bransjen. Miklagard skal gi gjestene et pusterom i hverdagen og fylle dem med overskudd. Vi planlegger i første omgang fem store hotell i store norske byer og ved trafikknutepunkt, og Miklagard skal blir den nye kronjuvelen.

Tiden var inne

Ifølge Prestegard har Jørgensen tatt store steg som leder. Derfor var tiden inne for nå å gi henne muligheten med å lede Miklagard som blir Gardermoen-regionens største hotell når første gjest sjekker inn i oktober 2020.

– Man kan si at Jørgensen har vært på et tre år langt jobbintervju på Gjøvik. Vi hentet henne for å få Grand Gjøvik til å skinne igjen. Det gjør hotellet utvilsomt nå. Jeg vet ikke om noen kandidat som har bedre innsikt om hva som trengs for å lykkes enn henne, sier Prestegard i pressemeldingen.

Les mer på Miklagard.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet HorecaPowered by Labrador CMS