Gulating med Strømmen-øl

Gulating-Gruppen har spesialprodusert et eget øl for Strømmen fotballs supporterklubb Greyhounds.

Publisert
Strømmen fotball har fått eget supporterøl.
Strømmen fotball har fått eget supporterøl.

Det nye supporterølet er lyst og er av typen kölsch. Ølet blir solgt på flasker fra Gulating ølutsalg på Strømmen og på flaske og fat på Gulating Pub på Strømmen.

Skaper identitet og tilknytning

– Dette er det første ølet som er produsert for Strømmen Greyhounds, og det er blitt veldig populært blant våre medlemmer. Supporterølet bidrar til å skape enda bedre identitet og tilknytning til Strømmen og det er et høydepunkt når vi møtes før kamp for å drikke supporterølet, sier John Gunnar Edvinsen, leder for Strømmen Greyhounds.

– Vi har hjerte for Strømmen fotball og er både stolte og glade over kunne tilby supporterklubben et eget øl. Salget har gått over all forventning og dette er noe vi ønsker å gjøre også i fremtiden sier daglig leder Kevin C. Mathiesen i Gulating avdeling Strømmen..

Hovedkontor på Strømmen

I tillegg til å ha både ølutsalg og pub på Strømmen er Gulating-Gruppen også etablert med hovedkontor på samme sted.

– For Gulating er Strømmen et viktig sted. Selv om vi nå er etablert med hele 28 lokasjoner rundt om i landet, var det på Strømmen det hele startet. Det var her, i den første Gulating-butikken, at de grove tankene om en landsomfattende kjede ble raffinert og etter hvert satt ut i livet. Derfor er det fint for oss å nå kunne gi noe tilbake, og det er svært hyggelig at ølet har blitt tatt så godt imot, sier Tom Anders Solberg, driftssjef i Gulating-Gruppen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Gulating-Gruppen

Rolf Ivar Skår, som er siviløkonom og ølbrygger, startet i 2011 med ølbrygging i Dale i Sunnfjord.

Med bryggeriskolen i København og utdannelse som ølsommelier, brygget og utviklet han sine egne brygg, og oppskriftene fikk han testet ut på sin pub, som lå vegg i vegg med bryggeriet.

Skår etablerte Gulating Bryggeri AS i 2013. Det første produktet ble lansert i mai 2014.

I dag består et typisk Gulating-ølutsalg av mer enn 400 varianter av øl. Dette inkluderer egne brygg som Bjorr Pils, Vikingr pale ale, Myrkr brown ale og Inland India pale ale. Gulating er i dag representert med ølutsalg i Arendal, Bergen, Trondheim, Larvik, Sandefjord, Lørenskog, Strømmen, Fredrikstad, Horten, Hamar, Sandvika, Kristiansund, Fetsund, Haugesund, Tromsø, Stavanger, Sandnes, Lillehammer, tre i Oslo-området, Vinterbro, Gjøvik, Drammen og Kristiansand. Gulating har puber på Strømmen, Lillestrøm, Jessheim og Fetsund.

Les mer på Gulating.net

Powered by Labrador CMS