Moxy er Norges første Marriott-hotell. (Foto: X Meeting Point Norway/Moxy)

Åpner Norges første Marriott-hotell

I dag, onsdag 24. januar, er det offisiell åpning av konferanse- og eventarenaen X Meeting Point Norway og Norges første Marriott-hotell, Moxy.

Publisert

Hotellet og konferansesenteret har vært i drift siden 1. august, og gjennomført nærmere 400 arrangementer, men i dag er det altså offisiell åpning.

– Vi selger opplevelser

– Vi selger ikke kvadratmetere på X Meetingpoint. Vi selger opplevelser og er en helt annen møteplass enn tradisjonelle kurs- og konferansekonsepter. Vi kan skreddersy arrangementer fra seks til 6000 personer. I tillegg er vi så heldig å ha det innovative hotellkonseptet, Moxy, som en del av vår totale merkevare, samt et helt nytt skandinavisk restaurantkonsept, GåRD, uttaler administrerende direktør Ellen Arnstad i en pressemelding..

X Meetingpoint Norway

X er med sine 20 000 kvadratmeter innendørs og over 300 000 kvadratmeter utendørs, et av Norges mest allsidige møte- og eventsentre.

Norges første Marriott-hotell, Moxy, er en del av X, og har 276 rom.

Et nytt skandinavisk restaurantkonsept, GåRD, med plass til 350 gjester er bygget opp på X.

Et nytt kurs- og konferansesenter med 32 spesialdesignede møterom, er en viktig del av X. Det er totalt plass til 1800 kurs- og konferansegjester i dette nybygde kurssenteret.

To store messehaller inngår også i universet, der det kan arrangeres fagmesser, publikumsmesser, idrettsarrangementer, underholdningskonsepter og store eventer.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS