Eurest og FLO ser frem til oppstart 1.november. Fra venstre Christian Lind, Stig Andre Kristiansen og Nina Bruun Taule i Eurest, Torstein Lidtveit Øygarden og Judit Dahl fra FLO og Roger Røsnes fra FPVS.

Forsvaret velger Eurest

Forsvaret har signert en avtale med Eurest om drift av kantinetjenester i alle landets kantiner. Kontrakten har en varighet på sju år og en samlet verdi på 900 millioner kroner.

Publisert

Skifte av leverandør fra ISS Catering til Eurest skjer 1. november 2019 etter en omfattende anbudsrunde der de velferdsmessige mål for ivaretakelse av de vernepliktige ble særlig vektlagt. Også levering av tjenester til Kolsås og kafeen på Akershus festning er med i denne avtalen.

Skreddersydde løsninger

Eurest treffer, ifølge Forsvaret, målgruppen best med sine innovative, digitale løsninger, inkluderende aktiviteter i velferdskantinene og gode promoteringstiltak.

– De fremstår som en sikker leverandør med gode verktøy for kvalitetssikring av alle ledd i leveransen, mener Torstein Lidtveit Øygarden, som er sjef i Forsvarets logistikkorganisasjon (FLO), strategiske anskaffelser.

Bred erfaring

Eurest AS, som er en del av Compass Group, er naturligvis glade for tilliten.

– Det er gledelig å få så gode tilbakemeldinger på løsningene vi har kommet med, sier Nina Bruun Taule, salgs- og markedsdirektør i Compass Group Norge.

Hun peker samtidig på at Eurest har med seg en bred erfaring fra blant annet avtaler med NATO og offentlige aktører som Politiets Fellestjenester og NRK.

– Compass har de siste årene satset mye på innovasjon, bærekraft og digitalisering. At vi vinner frem hos store aktører viser at dette blir verdsatt i markedet. Vi gleder oss til oppstarten og det videre samarbeid med Forsvaret, avslutter Bruun Taule.

(Pressemelding)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS