Illustrasjon: Forenom
Illustrasjon: Forenom

Ny sjef for Forenom i Norge

Forenom, som nå intensiverer Norge-satsingen, har ansatt Ola A. Bjørnstad som selskapets første norske sjef.

Publisert
Ola A. Bjørnstad er Forenoms første norske sjef. (Foto: Forenom)
Ola A. Bjørnstad er Forenoms første norske sjef. (Foto: Forenom)

Ola A. Bjørnstad har lang fartstid i hotell- og reiselivsbransjen, og skal nå lede Forenoms norske satsing. Tidligere har Bjørnstad vært administrerende direktør for Grand Hotel, direktør for Hurtigrutens hoteller på Svalbard, samt kjedesjef for Baker Hansen.

Satsing i Norge

Selskapet startet med en håndfull leiligheter i Norge i 2015. Nå har selskapet 40 ansatte, og disponerer 550 leiligheter. Nå skal norgessatsingen intensiveres ytterligere.

– Oslo vokser frem som en attraktiv by for turister og næringsliv. Flere jobber her over midlertidige perioder. Vi skaper en fleksibilitet i boligmarkedet til det beste for næringslivet, utdanningsmiljøene og Oslo, sier Bjørnstad.

– Hos oss er du ikke på besøk, hos oss bor du!

Hovedtyngden av Forenoms gjester er i Norge for å arbeide over en midlertidig periode.

– Vi skal utvide Norgessatsingen, og skape flere bomiljøer som føles som hjemme. Vi legger til rette for rene og moderne leiligheter av høy kvalitet hvor gjestene kan flytte rett inn. Hos oss er du ikke på besøk, hos oss bor du. Det skaper gode bomiljøer for naboene våre, og gir de som besøker Oslo en unik mulighet til å bo som vanlige Osloborgere, sier Bjørnstad.

Åpner 163 nye leiligheter

Forenom er i ferd med å ferdigstille den største investeringen i Norge i selskapets historie - 163 nyoppussede leiligheter i hjertet av Oslo åpnes nå i juli.

– Forenom har opplevd en sunn og god vekst i Norge, og i Norden er vi nå den ledende aktøren innenfor utleie av leiligheter. Jeg skal ta med meg de verdifulle erfaringene fra Finland, Danmark og Sverige, og gleder meg til å lede Forenom i Norge i denne spennende vekstfasen. Målet vårt er å bli en ledende aktør innen utleie av leiligheter i Nord-Europa, sier Bjørnstad.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS