Grand Hotel Oslo by Scandic med hotelldirektør Fredrikke Næss i spissen er nominert i hele tre kategorier i World Travel Awards. (Foto: Morten Holt)

Nominert til tre priser i World Travel Awards

To ærverdige Scandic-hoteller i hovedstaden, Grand Hotel Oslo by Scandic og Scandic Holmenkollen Park, er begge nominert til World Travel Awards. Grand Hotel er sågar nominert i hele tre kategorier.

Publisert

– Jeg er svært stolt på vegne av Grand Hotel Oslo by Scandic, Scandic Holmenkollen Park og resten av Scandic Norge. Vi setter stor pris på å bli nominert til så prestisjefylte priser, og takket være innsatsen fra alle våre medarbeidere har vi opplevd en fenomenal vekst de siste årene. Nominasjonene er også et bevis på at vi skaper hotellopplevelser av fremste merke, sier administrerende direktør Svein Arild Steen-Mevold i Scandic Norge.

Grand Hotel Oslo by Scandic. (Foto: Heidi Fjelland)

Tre nominasjoner til Grand Hotel Oslo

Grand Hotel Oslo by Scandic er nominert i kategoriene «Norway’s leading business hotel 2018», «Norway’s leading hotel 2018» og «Norway’s leading hotel suite 2018».

Scandic Hollmenkollen Park. (Foto: Scandic Hotels)

– Det føles veldig bra å få en slik anerkjennelse fra en så viktig aktør som World Travel Awards. Det ligger mye hardt arbeid fra alle våre ansatte bak relanseringen av Grand. Vi er veldig begeistret over den nye suiten vår, som vi jo er nominert for, og vi er glade for at gjestene våre er like begeistret som oss, sier hotelldirektør Fredrikke Næss.

«Norway’s leading hotel 2018»

Penthouse Terrace Suite på Grand Hotel by Scandic. (Foto: Scandic Hotels)

Også Scandic Holmenkollen Park er på den norske nominasjonslisten. Hotellet er nominert i kategorien «Norway’s leading hotel 2018».

Det ærverdige hotellet på hovedstadens tak har tidligere vunnet denne kategorien både i 2010 og 2011.

Reiselivsbransjens «Oscar»

World Travel Awards regnes for å være blant de mest prestisjefylte, internasjonale bransjeprisene i reiselivsindustrien.

Prisene har blitt kalt reiselivsbransjens «Oscar» av den amerikanske storavisen Wall Street Journal. I løpet av året kåres det nasjonale vinnere.

Det kåres også regionale vinnere i Midtøsten, Europa, Asia/Australasia, Latin-Amerika, Afrika/Det indiske hav og Nord-Amerika/Karibia, som så konkurrerer i den globale finalen i Lisboa i november.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS