Kristofer Eastwood. (Foto: Nordic Choice Hotels)

Ny hotelldirektør i Skien

Kristofer Eastwood (36) blir ny hotelldirektør for Clarion Collection Hotel Bryggeparken i Skien. Eastwood kommer fra stillingen som F&B-manager på Clarion Hotel Ernst i Kristiansand. Han tiltrer stillingen 1. august 2019.

Publisert

Eastwood startet sin karriere innen servicebransjen da han som 20-åring begynte hos Color Line. Deretter har han hatt mange roller innen hotell og restaurant, blant annet som resepsjonssjef, selger, «Revenue Manager» og hotelldirektør.

Han har hatt mange verv og har i tillegg vært medeier i en håndfull hoteller. Han har bred erfaring og er sertifisert som «Revenue Manager» ved Cornell University. I 2018 ble han listet på topp 10 i «Årets unge leder» i regi av Assessit.

Språkmektig

– Clarion Collection Hotel Bryggeparken scorer allerede høyt på både mat og service, noe som er to av mine fremste egenskaper, så det passer utmerket. Jeg gleder meg veldig til å starte reisen med et nytt team, sier Kristofer Eastwood.

I tillegg til de skandinaviske språkene, behersker Eastwood både mandarin og tysk, noe som kommer godt med i et stadig mer internasjonalt reiseliv. Han har drevet mye med judo, og har vunnet mange medaljer nasjonalt.

– Samlende leder

– Eastwood har utmerket seg som en sterk og samlende leder. Vi gleder oss stort til å få han på plass i rollen som direktør. Han har alltid gjesten og service i fokus, noe som er helt essensielt for å skape en minneverdig gjesteopplevelse, sier driftsdirektør for Clarion Collection Hotel Norge, Mathias Mansoori, i en pressemelding.

Trine Bingen, som er hotelldirektør på Clarion Collection Tollboden i Drammen, går inn som fungerende hotelldirektør på Clarion Collection Hotel Bryggeparken til Eastwood er på plass 1. august.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS