Administrerende direktør i NHO Reiseliv, Kristin Krohn Devold

Håper at gjenåpning vil gi en ketchup-effekt

Kristin Krohn Devold i NHO Reiseliv håper nå på en «ketchup-effekt» etter at koronatiltakene fjernes, Hun håper og tror at folk er flinke til å benytte seg av reiselivets gjenåpnede tilbud.

NHO Reiseliv oppdaterte nylig medlemmer på det politiske arbeidet, kompetanseheving, lønnsoppgjøret, smitteverntiltak og arbeidet med en «recovery-plan» for Oslo.

Mandag 12. april arrangerte NHO Reiseliv et medlemswebinar med over 150 deltagere. Under webinaret ble det gitt oppdateringer på det politiske arbeidet, kompetanseheving, lønnsoppgjøret, smitteverntiltak og arbeidet med en «recovery-plan» for Oslo.

Mot lysere tider

I sitt innlegg påpekte administrerende direktør Kristin Krohn Devold at statsministeren har indikert at de strenge nasjonale tiltakene kan bli fjernet allerede på tirsdagens pressekonferanse.

– Det er hyggelig å ha et webinar der vi også har noen gode nyheter. Hele 32 kommuner i Viken letter nå på smitteverntiltakene, både de nasjonale og Oslos høye smittetall er på vei ned, og antall vaksinedoser satt er på vei opp. Antall innleggelser og pasienter på intensivbehandling er også på vei ned, sa reiselivsdirektøren.

Utenlandske gjester allerede i år?

Krohn Devold håper nå på en «ketchup-effekt» etter at tiltakene fjernes, der folk er flinke til å benytte seg av reiselivets gjenåpnede tilbud.

I tillegg minnet hun om at utenlandske gjester kan ventes tilbake i Norge mot slutten av sommeren, eller tidligere hvis planer om et vaksinepass blir gjennomført.

Les hele saken på NHOreiseliv.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS