Richard Svartvik.
Richard Svartvik.

Ny toppleder på plass hos Nordic Choice Hotels

Richard Svartvik rykker opp fra stillingen som driftsdirektør for Clarion Collection Hotel Sverige og Clarion Hotel Sverige, og blir kjededirektør for hele Clarion Collection Hotel i Norden.

Med mer enn 25 års erfaring fra hotellbransjen, er det en rutinert og merittert kjededirektør som overtar ansvaret for de 50 hotellene i Clarion Collection Hotel i Norden fra og med mandag 17. april 2023.

Clarion Collection Hotel er en av de største hotellkjedene i det nordiske markedet og ble nylig kåret til Sveriges beste hotellkjede på Grand Travel Awards. For Nordic Choice Hotels er det en veldig viktig del av tilbudet vi har. Når vi nå både skal vokse kraftig og utvikle selskapet, trenger vi en leder som både er godt likt og kjent for å god til å utvikle andre, men også har stor erfaring fra hotelldrift og eiendomsrelaterte spørsmål. Richard Svartvik er derfor et selvfølgelig valg, og jeg er utrolig glad for at han har takket ja til å bli «Senior Vice President», sier «Chief Operating Officer» for Nordic Choice Hotels, Katalin Paldeak.

Skal skape enda mer hygge

Svartvik har vært driftsdirektør i 2014 både for Clarion Hotel i Sverige og Norge, samt Clarion Collection Hotel i Sverige. Kjeden er utrolig populær spesielt hos forretningsreisende, mye takket være konseptet hvor man på alle Clarion Collection Hotel får fika, altså kaffemat, og varm kveldsmat inkludert i oppholdet.

– Vi har vært gjennom en spennende utvikling av varemerket de siste årene, noe som har gjort at vi på en enda bedre måte har fått frem og tydeliggjort vårt hyggekonsept på alle hotell. Denne utviklingen fortsetter for fullt de kommende årene, fordi det finnes fortsatt store muligheter for å skape enda bedre opplevelser for dem som har Clarion Collection Hotel som sitt hjem på mange reiser hjemmefra, forteller RicShard Svartvik.

«Hyggier»

Clarion Collection Hotel har i dag 50 hotell fra Tromsø i nord til Trelleborg i Sverige i sør. Hotellene er kjent for en mer personlig opplevelse, gjerne med en spennende historikk. For å virkelig skape følelsen av hygge, har man på hvert hotell ansatt en «hyggier», som har ansvaret for å skape og utvikle trivselen og atmosfæren.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS