26 North Restaurant & Social Club, som tidligere i år åpnet i Stavanger, åpnes også i Bergen. (Foto: Rezidor)

Nå åpnes 26 North også i Bergen

26 North Restaurant & Social Club har høstet gode kritikker etter at den åpnet i Stavanger tidligere i år. Nå åpnes også restaurant-konseptet i Bergen.

Publisert

26 North Restaurant & Social Club i Bergen åpner allerede i morgen, onsdag 17 august.

«I løpet av få måneder har restauranten, som blant annet serverer norsk tapas, mottatt strålende matanmeldelser, og blitt rangert av gjestene som nummer én på TripAdvisor. Nå åpner suksesskonseptet hos Radisson Blu Royal Hotel i Bergen», melder Rezidor i en pressemelding.

– 26 North Restaurant & Social Club er inspirert av de nordiske landene, den spektakulære naturen, de kulinariske skattene og designet. Vi gleder oss til å gi bergenserne en ny, spennende møteplass, der gjestene kan ha forretningsmiddager, romantiske kvelder og minneverdige arrangementer i en avslappet og inspirerende atmosfære, sier hotelldirektør på Radisson Blu Royal Hotel på Bryggen i Bergen, Nina Askvik, i pressemeldingen.

Kjøkkensjef på 26 North i Stavanger, Kristoffer Ingemansson. (Foto: Rezidor)

Atmosfære

26 North Restaurant & Social Club er et nytt konsept som først ble introdusert i Stavanger-markedet tidlig i 2016.

Kjøkkensjefen hos 26 North i Stavanger, Kristoffer Ingemansson, mener den avslappede atmosfæren og den lokale maten er årsaken til at restauranten har blitt så populær blant hotellets gjester og fastboende i Stavanger.

26 North Restaurant & Social Club satser rene, lokale ingredienser og råvarer for å gi gjestene det absolutt beste som de norske fjorder, gårder og skoger har å by på. (Foto: Rezidor)

– Det jordnære og sofistikerte designet på restauranten skaper en uformell stemning som inviterer gjestene til å dele gode samtaler, le, slappe av og nyte selskapet. Dette kombinert med lokal, smakfull mat har vist seg å være et vinnerkonsept, forteller Ingemansson.

Norsk tapas på menyen

På menyen står blant annet retter som ”en bøtte med håndplukkede skjell” og ”shots fra kysten”. Ingrediensene er hentet fra de norske fjorder, gårder og skoger. Hos Radisson Blu Royal Hotel i Bergen skal de hente det beste fra menyen som serveres i Stavanger, og også legge til en del retter skreddersydd for Bergen.

– Vi kommer til å beholde suksesser som ”Brett fra fjordene”, med norsk tapas og varierte småretter. I tillegg kommer vi til å sette sammen en meny med det absolutt beste som de norske fjorder, gårder og skoger har å by på slik at våre gjester får matopplevelser helt utover det vanlige, forteller hotelldirektør Askvik.

Du kan lese mer på konseptet på 26north.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her


Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

Radisson Blu Royal Bergen ligger på Bryggen i Bergen, som er på UNESCOs liste.

Hoteller har 342 rom og suiter.

Gjestene har tilgang til fasiliteter som treningsstudio og tyrkiske steamdusjer, samt parkering under bakken.

Hotellets møterom strekker seg over 2000 kvadratmeter.

Les mer på hotellet på Radissonblu.com.

 

Powered by Labrador CMS