Foto: Arctic Race

Scandic ny samarbeidspartner med Arctic Race

Scandic Hotels blir ny samarbeidspartner for sykkelrittet Arctic Race.

Publisert
Scandic To Go. (Foto: Scandic Hotels)

Scandic satser på Nord-Norge. Etter oppkjøpet av Rica Hotels har hotellkjeden blitt den største hotellkjeden i landsdelen med 21 hoteller. Hotellkjeden har nå inngått en treårig samarbeidsavtale med Nord-Norges spektakulære sykkelritt Arctic Race.

Vise seg frem

Nesten 730 kilometer skal tilbakelegges når Arctic Race of Norway arrangeres for fjerde gang fra 11. til 14. august.

De neste tre årene vil Scandic være med som samarbeidspartner.

– Det er ikke så lenge siden vi ble størst i Nord-Norge. Nå vil vi bli enda bedre kjent med vennene våre i nord, og vise dem hvem vi i Scandic er, sier administrerende direktør i Scandic Hotels Norge, Svein Arild Steen-Mevold i en pressemelding.

Attraktivt

– Plasseringen av rittet i årets UCI-kalender, mellom Tour de France og Vuelta, gjør Arctic Race 2016 til et attraktivt ritt både for lagene og topprytterne. Vi får stadig mer oppmerksomhet i det internasjonale sykkelmiljøet. Slik programmet ser ut i år er det duket både for en sportslig fest med rekordmange lag og en folkefest i august, sier daglig leder for Arctic Race of Norway, Knut-Eirik Dybdal.

Utstillingsvindu for Norge

Tine Birkeland, markedsdirektør i Scandic Hotels Norge, mener samarbeidet med Arctic Race gir en unik mulighet for å promotere Norge som turistdestinasjon over hele verden.

– Arctic Race opererer med samme markedsplattform som Tour de France, det betyr et helt unikt utstillingsvindu for Norge som turistdestinasjon. Mennesker fra 180 land vil kunne se nydelige naturbilder fra Norge gjennom de fire dagene rittet sendes på TV, sier Birkeland.

Scandic har lenge satset på sporten. Alt fra frokosttilbudet til designet på enkelte rom er tilpasset idrettsutøvere på reisefot. Scandic tar idretten på alvor. Arctic Race er en perfekt mulighet for å vise oss fram – både som et sportshotell og som en betydelig hotellaktør i Nord-Norge, sier Birkeland.

Scandic To Go

I den forbindelse med at Scandic går inn som samarbeidspartner kommer også verdens minste og mobile hotell, Scandic To Go, til Bodø under sykkelrittet.

Scandic To Go består av ett hotellrom med alt et vanlig hotellrom kan tilby, deriblant et fullverdig bad, gratis wifi og strykejern. Hotellet er 18 kvadratmeter stort, med en 14 kvadratmeter terrasse

Hotellkjeden leter nå etter en hotelldirektør til Scandic To Go i Bodø.

Se Facebook-posten med stillingsannonsen her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS