Radisson Blu på plass i Świnoujście i Polen

Radisson Blu har nylig åpnet en resort i den populære polske byen Świnoujście. Hotellet ligger like ved stranden og er den første og eneste luksusresorten i Świnoujście.

Publisert

– Radisson Blu Resort Świnoujście er et utmerket tilskudd til vår eksisterende portefølje av førsteklasses hoteller i Polen. Resorten representerer Carlson Rezidors ambisiøse vekstplaner i landet. Vi er veldig glade for å åpne vårt ikoniske Radisson Blu varemerke i Świnoujście og vise frem denne spennende destinasjonen til våre gjester fra hele verden, sier Yilmaz Yildirimlar, Senior Area Vice President for Rezidor Hotel Group i Sentral- og Sør-Europa.

317 rom

Radisson Blu Resort i Świnoujście har 317 rom, 22 juniorsuiter og en presidentsuite på 100 kvadratmeter i 12. etasje. I tillegg til spektakulær utsikt over det baltiske hav, kan gjestene glede seg over fasiliteter som spa, badeland og treningssenter med egen klatrevegg når de besøker den nye resorten. På toppen av det som er byens høyeste bygning, ligger også et innbydende «infinity pool» som gir gjestene fantastisk utsikt over byen og havet. I tillegg finnes en egen musikklubb, bowlingbane, mange parkeringsplasser, en à la carte- og buffetrestaurant, samt lobbybar og en cafe i hotellets 13. etasje.

Møte- og konferanseområdet er på omkring 1000 kvadratmeter, og tilbyr det siste innen teknologiske løsninger. For gjester som ønsker å holde kundearrangementer og private selskaper, tilbys et 500 kvadratmeter stort og innbydende lokale. Radisson Blu Resort i Świnoujście er LEED-sertifisert (Leadership in Energy and Environmental Design) og er det første femstjerners hotellet i Polen, designet og bygget for å møte strenge bærekraftsstandarder. Med denne nye resorten har nå Carlson Rezidor Hotel Group totalt 14 hoteller i drift og under utvikling i Polen, heter det i en pressemelding.

Ved havet

Eieren av hotellet, Jan Wróblewski, forteller at gjestene kan nyte det glitrende baltiske hav og stranden kun 50 meter fra resorten.

Świnoujście er kjent for sin vakre natur, så vel som for det rike tilbudet av kulturopplevelser og aktivitetsmuligheter. En rekke konserter, utstillinger og festivaler finner sted året rundt. Destinasjonen kan nås med tog og med ferge som går daglig fra både Ystad og Trelleborg. I tillegg går det fly til den regionale flyhavnen «Heringsdorf».

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS