Ole Christian Bakkene. (Foto: Clarion Hotel)

Ny PR-spesialist for Clarion Hotels

Clarion Hotel Norge har ansatt Ole Christian Bakkene for å styrke markedsavdelingen som en «PR-spesialist». Han tiltrer stillingen mandag 5. august.

Publisert

Bakkene kommer fra PR Byrået McCann, der han har vært rådgiver for både små og store kunder innen PR, markedsføring, sosiale medier og influenser-samarbeid. Han har tidligere jobbet flere år i rollen som kommunikasjonssjef for et av landets største fotballag.

Fersk i bransjen

– Jeg gleder meg til å kunne bli en del av Clarion Hotel. Hotellbransjen er ny for meg, men jeg tror og håper at jeg med min erfaring kommer til å bidra til å styrke merkevaren ytterligere. Det er utrolig mye spennende som skjer i Clarion om dagen som jeg ikke kan vente med å ta fatt i, sier Bakkene.

Ny PR-konsulent i Sverige

Ole Christian Bakkene blir ansvarlig for PR-delen til Clarions 12 norske hotell. Samtidig forsterkes teamet med en intern PR-ansvarlig på den svenske siden; en rolle PR-konsulenten Kajsa Ekelund har takket ja til. Totalt består Clarions nordiske markedsavdeling av seks personer, og ledes av Sofia Wulff..

– Jeg har nå vært på plass i min rolle i en drøy måned og ser så frem imot å starte høsten sammen med mitt nye team, sier Wulff.

Bakkene tiltrer stillingen 5. august.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS